Ana Ivanović rekla zbogom tenisu (video)

Ana Ivanović rekla zbogom tenisu (video)

Autor: | 28/12/2016

0

Naša teniserka Ana Ivanović ovih dana najavila da će se u sredu obratiti svojim fanovima na društvenoj mreži Fejsbuk.

– Dragi moji i pristalice, molim vas, posetite moju Fejsbuk stranicu u 19.00, na kojoj ću podeliti nešto važno sa vama – napisala je Ana na Tviteru.

Lepa teniserka upravo je to i uradila, a za sve one koji su nagađali da Ana završava sportsku karijeru bili su u pravu.

Vidno uzbuđena Ana je izjavila na svom Fejsbuku da se oprašta od tenisa:

- Dragi moji fanovi htela sam prvo vama da saopštim ovu vest, zato što mislim da to zašlužujete. A ono što hoću da vam kažem je da se opraštam od tenisa! Kod svakog sportiste dođe vreme kada shvati da više ne može da daje svoj maksimum, a nakon mnogih povreda koje sam imala tokom godina verujem da ja više ne mogu da pružim svoj. Teška odluka, ali ima dosta razloga za slavlje. Igram tenis od pete godine, kada sam videla Moniku Seleš na televiziji. Roditelji su mi pružili puno podrške, a svojevremeno sam bila prva na svetu. Od osvajanja Rolan Garosa 2008. godine, osvojia sam i odigrala bezbroj mečeva, tako da to zapravo i nije loše za jednu devojku koja dolazi iz Srbije.

Šta dalje? Biću ambasador sporta, baviću se modom i lepotom i ko zna šta me još čeka. Budite pozitivni! Hvala vam na podršci!

Ivanovićeva je u karijeri osvojila 15 titula, a 2008. godine je osvojila Rolan Garos.

Video koji je Ana podelila sa fanovima već za par minuta imao je komentare ljubavi i podrške, za od danas, bivšu teniserku.

Ne preostaje ništa drugo nego da poželimo Ani sreću!

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/N.P. guliver/gettyimages/instagram/anaivanovic
Tagovi: ana ivanović

Pročitajte još

Najnovije vesti