Aleksandra Gudelj: Moja neostvarena želja je da dobijem kćerku

Aleksandra Gudelj: Moja neostvarena želja je da dobijem kćerku

Autor: | 24/10/2013

0

Šarmantna voditeljka Aleksandra Gudelj od pre dve godine nova je "loto devojka", na televiziji "Prva", koju pasionirani zaljubljenici u igre na sreću jedva čekaju da vide jer svake sedmice nekoga usreći. Budući da i sama voli ovu popularnu igru, Aleksandra i te kako razume poriv i strast "loto" igrača. Iako do sada nije izvukla glavnu premiju, lepa dvadesetdevetogodišnjakinja kaže da je u životu dobila mnogo više od čuvene "sedmice". Već tri godine uživa u skladnom braku sa biznismenom Veljkom Gudeljom, sa kojim ima dvoipogodišnjeg sina Milijana. Njih troje brižno čuvaju svoju porodičnu oazu i nikome ne dozvoljavaju da im na bilo koji način kvari sreću, koja je nedavno upotpunjena saznanjem da će se po drugi put ostvariti u ulozi roditelja. Zgodna brineta jedva čeka kraj decembra, kada će ponovo postati majka još jednog dečaka.
- Od trenutka kada sam saznala da sam ponovo u drugom stanju primećujem da sam puna pozitivne energije. Odlično se osećam, puno radim, čini mi se da u toku dana ne sednem da se odmorim ni petnaest minuta. Zbog svega toga tek kada odem na redovne preglede kod lekara i kada se moj mali dečak oglasi "udarcem" iz stomaka, shvatim da sam u drugom stanju. U suštini ne osećam nikakvu razliku između prve i druge trudnoće - započinje razgovor za "Hello!" Aleksandra, koja se obradovala što će dobiti još jednog dečaka, mada je potajno želela devojčicu.
- Moja neostvarena želja je da dobijem devojčicu. Verovala sam da će mi prvo dete biti žensko, a posle su na red mogli da dođu i dečaci. Ali neko odozgo to odlučuje. Budući da suprug i ja planiramo da imamo još dece, ima nade da postanem majka jedne curice. Mislim da bi nas devojčica potpuno raznežila u svakom smislu, naročito mog supruga, koji je veliki emotivac - veselo priča voditeljka igre na sreću "Loto" i ističe da je raduje što će razlika između njene dece biti tačno tri godine.
- Veljko i ja smo planski napravili tri godine razlike između prvog i drugog deteta, koje će se roditi krajem godine. Onog trenutka kada sam osetila da je Milijan postao pravi dečak poželela sam drugo dete. Kada žena postane majka, potrebno joj je vreme da se vrati svakodnevnom životu i poslovnim aktivnostima. Ja sam za sada postigla taj balans, odlično se snalazim i na privatnom i na poslovnom planu. Radiću dokle god budem mogla, a posle porođaja, čim beba malo ojača, vraćam se na male ekrane - ističe popularna dvadesedevetogodišnjakinja, koja se trudi da uvek pronađe vreme za sebe i supruga.
- Ne razumem žene koje zanemare muževe kada deca dođu na svet. Ja verujem u bajke. Moji baka i deka se i dan-danas drže za ruke i grle na svakom koraku. Maštam o ljubavi do kraja života i svim srcem volim svog supruga iz dana u dan sve više. Veljko i ja svaki dan ulažemo u našu ljubav. Kada nas uhvati dobro raspoloženje, volimo da pevamo: "Mi se volimo, od ljubavi naše pocrkaše patke". Moj suprug je uvek tu za nas i sve poslovne obaveze organizuje tako da što više bude kod kuće, gde ga uvek čekamo Milijan i ja i kuvani ručak. Mogu da se pohvalim da sam prava domaćica. Obožavam da kuvam. Moj suprug često ide na poslovne ručkove, ali čak i kad sit dođe kući, ne može da odoli a da ne pojede ono što sam spremila tog dana, na šta sam veoma ponosna. Veljko je odličan otac, fenomenalan suprug i u suštini jedna jako dobra duša - iskrena je Aleksandra koja vodi računa o ishrani tokom trudnoće, zbog čega se ugojila svega nekoliko kilograma.
Ponosna majka Milijana priprema za dolazak novog člana porodice, kome se on silno raduje.
- Milijan je presrećan što će uskoro dobiti brata. Svaki dan komunicira sa njim, nasloni uvo na moj stomak i priča mu kako će ga voleti i paziti. Za sada ne iskazuje znake ljubomore - govori zgodna brineta i dodaje da će se i ovoga puta, ako sve bude kako treba, poroditi prirodnim putem.
- Ne plašim se porođaja, nisam pristalica da se radi carski rez ako se to ne mora, tako da ću se i ovoga puta poroditi na prirodan način sa epiduralnom anestezijom, kao i sa Milijanom. Moj suprug i ja smo već odbrali ime za sina, zvaće se Damjan. Dvoumili smo se između tog imena i Kristijana, ali mislim da će ovo prvo prevagnuti. Za dečake smo uvek imali u opticaju hiljadu imena, ali za devojčicu oduvek imamo samo jedno, a to je Anastasija. Nadamo se da će nam Bog posle dva muškarca podariti i jednu devojčicu - završava razgovor Aleksandra.

Piše: Jelena Popović, Life Content

Foto: Janko Petković
Šminka: Dušan Rajković, tel: 063 / 88 - 29 - 653
Mesto snimanja: Igraonica "Okeani", Andre Nikolića 1-3, 011 / 26 - 51 - 585, 065 / 950 - 60 - 00, e-mail: [email protected]

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: Top story

Pročitajte još