Kloi Kardašijan optužena da je iskopirala tuđi dizajn, moraće da odgovara pred sudom? (video)

Kloi Kardašijan optužena da je iskopirala tuđi dizajn, moraće da odgovara pred sudom? (video)

Autor: | 04/06/2017

0

Izgleda da kod Kardašijanovih nikad nije dosadno, ali sada nije u pitanju Kim, već Kloi koja će izgleda morati da se suoči sa tužbom za krađu!

Kreatorka Destini Blu koja stoji iza brenda "dbleudazzled" koji je specijalizovan za kostime i donji veš sa šljokicama i cirkonima, optužila je Kloi Kardašijan i njen brend "Good American" da su kopirali njene proizvode.

Kad je Kloi objavila video na svojim društvenim mrežama u kojem neke slavne osobe nose njene odevne komade, Destini se nadovezala na celu priču.

- Kad neko kupi jedan primerak svega sa tvoje stranice i kad ti traže da im napraviš po meri kostim, nikad to ne objavi i ne obuče, a onda te kopira - napisala je kreatorka na Twitteru.

 

Destini je još objavila da je Kloi od nje kupila odeću u decembru i da je mislila da će rijaliti zvezda to da nosi, a umesto toga je ona naručila odeću kako bi je kopirala.

Naravno, bilo je ljudi koji su komentarisali kako Destini želi da iskoristi Kloi kako bi privukla pažnju na sebe, ona je objavila na Tviteru link na svoj impresivni portfolio.

 

Njeni kostimi nosili su se na turnejama Bijonse, Fift Harmoni, Krisa Brauna, Pitbula i mnogih drugih. A zanimljivo je i to što su njene kostime nosile i Kajli Džener i Kendal na snimanjima za časopise.

 

A post shared by d.bleu.dazzled® (@dbleudazzled) on Feb 19, 2017 at 8:39pm PST

A post shared by d.bleu.dazzled® (@dbleudazzled) on Apr 27, 2017 at 10:51pm PDT

Ukoliko uporedite njene komade sa onima Kloi Kardašijan u videu koji je objavila. Videćete mnogo sličnosti.

 

Kloi je preko svojih predstavnika za medije izjavila: "Pod nikakvim okolnostima Good American ili Kloi Kardašijan nisu uključeni u kopiranje intalektualnog vlasništva drugog brenda."

Ceo slučaj će otići na sud, pa će se pokazati ko je u pravu...

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty

Najnovije vesti