Nadao se bogatstvu: Za koju Anđelininu fotografiju je novinar dobio nedovoljno novca

Nadao se bogatstvu: Za koju Anđelininu fotografiju je novinar dobio nedovoljno novca

Autor: | 02/06/2017

0

Fotografija blizanaca Anđeline i Breda Pita prodata je za čak 15 miliona dolara, a i dalje drži rekord najskuplje fotografije na svetu. Videvši kakav materijal poseduje jedan novinar se ponadao da će uspeti da obori ovaj rekord, ali...

Da su fotografije poznatih jako vredne, svedoči i primer jednog parapaca koji je zaradio šestocifreni iznos kada je iz grmlja uslikao milijardera Džejmsa Parkera kako na plaži razmenjuje zavete sa bivšim direktorkom Nine Networka Dejvidom Džingelom 2014. godine.

Međutim, nije to ništa naspram 15 miliona dolara koje su Anđelina i Bred Pit zaradili od prodaje slike svojih blizanaca Vivijen i Noksa. To je ujedno i najveća ikada zabeležena suma koja je plaćena za jednu fotografiju, prenose B92.

Štaviše, iste godine Dženifer Lopez je držala rekord sa porodičnom fotografijom svojih blizanaca koju je prodala za šest miliona dolara.

Pre nekoliko dana novinaru britanskog  Metroa na mejl su stigle poslednje fotografije Breda i Anđeline u braku. Ne bi to bilo ništa neobično da one nisu nastale u tatu-studiju i to samo nekoliko dana pred razvod.

Iako su bile loše rezolucije, to nije umanjilo njihovu vrednost, a na njima se vidi Anđelina kako leži na kauču pokrivena peškirom dok joj tajvanski tatu-majstor iscrtava leđa. Na drugoj fotografiji Bred pozira sa tatu-majstorom. Pretpostavlja se da su hteli da učvrste svoju vezu novim tetovažama.

Novinar, koji je želeo da ostane neimenovan, objasnio je u svom tekstu kako izgleda prodaja jedne fotografije, te opisao jako mučan proces i dvolične agente koji su pošto-poto tražili rupe u zakonu s namerom da ga prevare i upravo oni budu ti koji će zaraditi od paparaco fotografija.

Na kraju je zaradio samo 10.000 dolara, a zbog neiskustva u pregovaranju nije bio ni blizu miliona kojima se nadao.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti