Supruga se oprostila od Krisa Kornela: Volim te više nego što je iko ikoga voleo u istoriji ljubavi

Supruga se oprostila od Krisa Kornela: Volim te više nego što je iko ikoga voleo u istoriji ljubavi

Autor: | 26/05/2017

0

Viki Kornel, supruga preminulog pevača bendova Soundgarden i Audioslave, Krisa Kornela, napisala je emotivno pismo kojim se oprostila od svog muža, prenosi N1.

Viki Kornel je u otvorenom pismu Bilbordu, čuvenog muzičara opisala kao "najboljeg oca, muža i zeta". Njeno pismo prenosimo u celini:

Mom dragom Kristoferu,

Bio si najbolji otac muž i zet. Tvoje strpljenje, saosećajnost i ljubav uvek su se videli.

Uvek si govorio da sam te spasila, da ne bi bio živ da nije mene. Moje srce je blistalo da te vidi srećnog, punog života i motivisanog. Uzbuđenog zbog života. Da radiš sve što možeš zauzvrat. Proživeli smo najlepši period života u protekloj deceniji, i žao mi je, ljubavi, što nisam videla šta ti se desilo te noći. Žao mi je što si bio sam, i znam da to nisi bio ti, moj dragi Kristofere. Tvoja deca to takođe znaju, tako da možeš da počivaš u miru.

Slomljena sam, ali založiću se za tebe i vodiću računa o našim predivnim bebama. Misliću na tebe svakog minuta, svakog dana i boriću se za tebe. Bio si u pravu kada si rekao da smo srodne duše. Kažu da će se putevi koji se jednom ukrste, ukrstiti ponovo, i znam da ćeš doći da me nađeš, a ja ću biti tu i čekaću te.

Volim te više nego što je iko ikoga voleo u istoriji ljubavi, i više nego što će iko ikada voleti.

Uvek i zauvek,

Tvoja Viki

Legenda grandž muzike, Kris Kornel, pronađen je mrtav 17. maja u hotelskoj sobi u Detroitu. Policija je saopštila da je muzičar izvršio samoubistvo vešanjem, dok njegova porodica tvrdi da su lekovi protiv protiv anksioznosti, koji su mu bili prepisani, najverovatnije uticali na to da Kornel sebi oduzme život.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi:

Pročitajte još