Bred Pit se prvi put javno oglasio nakon razvoda: Poslednji meseci su mi prošli u žalosti

Bred Pit se prvi put javno oglasio nakon razvoda: Poslednji meseci su mi prošli u žalosti

Autor: | 03/05/2017

0


Osam meseci nakon razvoda od Anđeline Džoli holivudski glumac dao je intervju za američki modni magazin  GQ. Bred u intervju koje urednistvo GQ-a magazina opisuje kao sirov i nostalgičan govorio je o ljubavi, roditeljstvu i kako je krenui dalje nakon razvoda.

-Promenio sam dva terepauta kako bih pronašao onog koji mi odgovora, rekao je Bred i dodao da je nakon rastanka cela porodica na grupnom i induvidulanom savetovanju. Bred se dotakao i nesuglasice sa najstarijim sinom Medoksom do koje je došlo tokom leta za Los Anđeles koja je, navodno, i bila okidač da Anđelina zatraži razvod.

A post shared by Mood (@ftmood) on May 3, 2017 at 12:15am PDT

- Čuo sam jednom advokata da je rekao kako u sudnici niko ne pobeđuje, samo je pitanje ko će više nastradati, i čini mi se da je u pravu. Provodite dane da dokažete svoju stranu priče i ponetu, a to je samo ulaganje u vrtlog mržnje. To je stvar koju smo mogli da rešimo, rekao je slavni glumac.

Bred je dodao da on i Anđelina sada imaju bolji odnos kao i da su se dogovorili da zbog interesa svoje deca razvod bude što delikatiniji

-Naš cilj je da izađemo jači i bolji iz ove situacije, jer drugog ishoda nema.

Nakon razvoda Bred tvrdi da nije mogao da podnese da bude u Holivudu jer se osećao jako tužno i usamljeno u svom domu pa je boravio kod prijatelja u Santa Moniki.

- Nakon mesec i po dana jednog jutra ugledao sam kombi  za praćenje ispred kuće u kojoj sam boravio, osetio sam se paranoično i zaključio da je vreme da se vratim  u Holivud- rekao je Bred.

Bred je dodao kako sada pije samo sok od brusnice i gaziranu vodu.   -Imam najčistije biohemijske analize  u celom Los Anđelesu. To garantujem , našalio se glumac.

-Prvi poriv je da pokušate da sačuvate vezu. I onda imate kliše: 'Ako nekoga voliš, oslobodi ga'. Sada znam šta to znači, jer osećam. Znači ljubav bez vlasništva. Znači da ne očekujete ništa zauzvrat, bio je iskren glumac.

Na pitanje da li su mu protekli meseci prošli u žalosti glumac je kratko odgovorio sa -Da-

Urednici GQ-a odlučili su se za tri različita portreta  Breda Pita.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs/M.M Guliver/Getty, Instagram

Najnovije vesti