Rajan Teder: Bio sam na ivici nervnog sloma, na lekovima i nesrećan

Rajan Teder: Bio sam na ivici nervnog sloma, na lekovima i nesrećan

Autor: | 28/04/2017

0

Lider grupe "OneRepublic" Rajan Teder otkrio je obožavaocima kroz kakav težak period je prošao zbog toga što je bio suviše opterećen poslom. Kako jednostavno nije imao više snage i volje za rad, te  im je izdavačka kuća omogućila da pauziraju truneju. Iako nije bio u stanju da piše pesme neko vreme, on je uspeo da prebrodi krizu, pa je danas posle nekoliko meseci pauze  grupa predstavila novu pesmu “No Vacancy“.

-Kada smo izbacili album "Native" postojali smo dve i po godine, a iza smo imali 225 nastupa u 50 zemalja. Tri, četiri nedelje nakon promocije pesme 'Kids' dotakao sam fizičko, emocionalno i psihičko dno. Bio sam na ivici nervnog sloma, nespavanja, na lekovima, nesrećan, anksiozan na neverovatnom nivou, a za sve to je okidač bila iscrpljenost. Pogledao sam u kalendar i shvatio da sam samo u 2016. godini bio odustan 200 dana i da sam imao samo još tri nedelje dok opet ne krenem na put... Daleko od moje porodice, moje supruge, moje dece, mojih prijatelja, zapravo mog života, napisao je Rajan na svom Fejsbuk profilu.

 

-Ne brinite, i dalje volim ono što radim i sve vas, a posebno obožavam da nastupam uživo pred vama Zato ćemo i nastaviti, ali ćemo promeniti način na koji lansiramo muziku i održavamo turneje. Nećemo objavljivati albume nego singlove, napisao je on i umirio brojne obožavaoce koji sa nestrpljenjem čekaju njihov nastup.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi:

Najnovije vesti