Selma Hajek napravila scenu misleći da je muž vara

Selma Hajek napravila scenu misleći da je muž vara

Autor: | 27/04/2017

0

Glumica Selma Hajek (50) u braku je milijarderom Fransoa-Anri Pinom (54) od 2007. godine i iako savršeno funkcionišu i oni, baš kao i mnogi drugi parovi,  nailaze na brojne prepreke i izazove.

Naime, slavna Meksikanka je u emisiji “The Tonight Show”  otkrila da ume da bude veoma ljubomorna i ispričala šta se dogodilo kada je jednom posumnjala u vernost svog supruga.

- Kako se sporazumevaju Meksikanka i Francuz? Vrlo simpatično. Uz pomoć engleskog s groznim naglaskom - objasnila je glumica. Kako je njen muž ipak taj s lošijim naglaskom, odlučio je nešto da preduzme po tom pitanju, i ne sluteći šta ga čeka.

 

Naime, Fronsoa je instalirao aplikaciju "Elsa" za učenje stranih jezika, ali krišom od supruge, kako bi je iznenadio znanjem.

-Pre nekoliko dana sam slučajno pogledala njegov telefon i videla sledeću poruku.-‘Zdravo, ovde Elena, ako želiš da popraviš svoj engleski, treba da vežbaš. Želiš li da vežbaš sada?, otkrila je glumica nesporazum.

Selma sa suprugom i ćerkom Valentinom

Glumica se jako iznervirala jer je poznata po temperametnoj naravi -Takve stvari kod nas Meksikanaca ne prolaze dobro - naglasila je.

- Bila sam besna, razmišljala sam koliko li je očajna kada mu šalje poruke - dodaje glumica.

- Ko je Elena? Reci joj da znam engleski i da možeš sa mnom da vežbaš!  'Misliš Elsa?' pitao me je muž i kroz  smeh mi objasnio da je to zapravo aplikacija za učenje stranih jezika - ispričala je Selma.

 

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram
Tagovi:

Najnovije vesti