Princ Vilijam o svoje troje dece: Oni su nepredvidljivi (video)

Princ Vilijam o svoje troje dece: Oni su nepredvidljivi (video)

Autor: | 24/01/2019

0

Tokom svog gostovanja na ekonomskom forumu u Davosu princ Vilijam dotakao se i jednog aspekta privatnog života. Kratko je pričao o svojoj dečici koju deli sa suprugom Kejt Midlton

Vojvotkinja Kejt Midlton važi za uzornu, brižnu i vrlo snalažljivu majku, a nije retkost ni da princa Vilijama vidimo kako se dobro snalazi u očinskoj ulozi, vodeći brigu o svojim preslatkim naslednicima.

Ipak petogodišnji princ Džordž, trogodišnja princeza Šarlot i devetomesečni Luis ponekad svojim roditeljima znaju da zadaju prave muke, a to je sada otkrio njihov tata.

Na pozornici ekonomskog foruma u švajcarskom Davosu, britanski prestolonasljednik dotakao se svoje dečice i kratko pričao o roditeljskoj ulozi. Dok je njegov sagovornik opisivao kako je bilo na snimanju dokumentarca o planeti Zemlji i glečerima koji su im zadavali mnogo problema, princ Vilijam nadovezao se šaljivom dosetkom.

'Izgleda da su glečeri kao deca, potpuno nepredvidljivi', kazao je 36-godišnji princ i time nasmejao sve prisutne u konferencijskoj dvorani.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty
Tagovi: princ vilijam

Pročitajte još

Najnovije vesti