Kejt Midlton i princ Vilijam slave sedmu godišnjicu braka (video)

Kejt Midlton i princ Vilijam slave sedmu godišnjicu braka (video)

Autor: | 29/04/2018

0

Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton (36) i princ Vilijam (35) upoznali su se, prema službenoj priči, u jesen 2001. na prestižnom škotskom Uniiverzitetu St. Andrews. Danas slave sedmu godišnjicu braka.

Novinarka i spisateljica Keti Nikol napisala je knjigu 'Kejt: Buduća kraljica', u kojoj tvrdi kako se kraljevski par poznavao i pre upisa na fakultet.

 

Navodno ih je upoznala zajednička prijateljica, a zbog njega je, ističe Keti, današnja vojvotkinja upisala St. Andrews umesto prvobitno planiranog univerziteta u Edinburgu.

Za njihovu vezu pročulo se kad su ih 'uhvatili' zajedno na skijanju u Švajcarskoj 2004. Zaprosio ju je u januaru 2010. s 12-karatnim prstenom sa safirom, koji je pripadao njegovoj majci, tragično preminuloj Lejdi Dajani.

Venčali su se pet meseci kasnije. Dan kraljevskog venčanja, kao i dan posle, u Velikoj Britaniji bili su državni praznici.

 

Kejt je izabrala venčanicu modne kuće Alexander McQueenn. Mesec dana posle svadbe medeni mesec proveli su na egzotičnim Sejšelima, gde su otputovali u tajnosti.

 

- Vilijamov izgled, dečački šarm i smisao za humor ujedinjen s prirodnom lepotom i stilom Kejt i njenom ličnošću, ostavljaju utisak modernog kraljevskog para, koji je dobitna kombinacija - napisala je Džil Knapet u njihovom porodičnom portretu i dodala da su Kejt i Vilijam 'dobitna kombinacija'.

Sedam godina kasnije kraljevski par ima sina Džordža (4) i ćerku Šarlot (2), a pre šest dana dobili su sinčića Luisa Artura Čarlsa.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty