Dobili pristanak: Autori"Igra prestola" kreiraju potpuno nov serijal filmova "Ratovi zvezda"

Dobili pristanak: Autori"Igra prestola" kreiraju potpuno nov serijal filmova "Ratovi zvezda"

Autor: | 07/02/2018

0

Kreatori serije "Igra prestola" Dejvid Beniof i DB Vajs dobili su zeleno svetlo za pisanje i produkciju potpuno novog serijala filmova "Ratovi zvezda".Novi serijal će biti "potpuno odvojen i od Skajvoker sage i od, nedavno najavljene, triologije, na kojoj radi Rian Džonson", navedno je u saopštenju na zvaničnom sajtu poznate filmske franšize.

-Dejvid i Den su među najboljim filmskim pripovedačima današnjice. Njihovi kompleksni likovi, dubina priče i bogatstvo mitologije otvoriće novo poglavlje i pogurati 'Ratove zvezda' u veoma uzbudljivom smeru, istkla je predsednica Lukasfilma Ketlin Kenedi.

Beniof i Vajs kažu da su počastvovani ponuđenom šansom, ali i prestravljeni velikom odgovornošću koja je pred njima, prenosi B92. On ne kriju uzbuđenje novim zadatkom, kome će se posvetiti čim poslednja sezona "Igre prestola" bude završena.

-Godine 1977. otputovali smo daleko u galaksiju, i sanjamo o njoj još od tada, kazali su Beniof i Vajs u zajedničkoj izjavi.

-Čast nam je što nam je ukazana prilika, malo nas je strah odgovornosti koju preuzimamo čim odradimo poslednju sezonu Game of Thrones", dodali su u izjavi - prenosi The Wrap.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti