10 novih filmova za hladne zimske dane

10 novih filmova za hladne zimske dane

Autor: | 01/12/2015

0


Hladne dolazeće zimske dane često je provesti ispod toplog jorgana uz voljeno biće i dobar film. Ove zime očekuje nas veliki filmova a hellomagazin.rs izdvaja 10 koji će se naći na repertoaru u periodu decembar - februar.

Macbeth (Makbet)

Jedan od najpoznatijih Šekspirovih romana i jedna od najizvođenijih komada u pozorištima širom planete dobio je svoju filmsku verziju. Nalsvnu rolu će igrati Majkl Fasbinder, a svetska premijera je zakazana za 4. decembar.

Chi-Raq

Još jedan klasik literature. Ovog puta radi se adaptaciji grčke tragedije "Lysistrata". Režiser Spajk Li je radnju smestio u nesigurni južni Čikago današnjice, a glavne uloge su dodeljene Niku Kenonu, Dženifer Hadson i Vesliju Snajpsu. U bioskopima je od od 4. decembra.

Sisters (Sestre)

Ova komedija će vas se sigurno svideti. Tina Fej i Ejmi Pelar igraju sestre koje odlučuju da naprave poslednju žurku pre nego njihovi roditelji prodaju prodičnu kuću, a kako to izleda i šta je sve moguće saznaćete u ovom filmu koji bioskopi život počinje 18. decembra.


Star Wars: The Force Awakens (Ratovi zvezda -Probuđena snga)

Još jedan filmova iz serijala koje su verovatno videli u svakom kutku planete. Novi, sedmi nastavak donosi doživljaje poznatih heroja, uključujući i Harisona Forda kao 30 godina starijeg Hana Soloa. Kao i "Sestre" u bioksope stiže 18. decembra.

The Big Short

Film o dešavanjima koji su prethodili ekonomskoj krizi iz 2008. godine. Iako nas ova tema i dalje muči u pravom životu, ovako jaku glumačku ekipu ne treba propustiti.

Četvorka Kristijan Bejl, Stiv Karel, Rajan Gosling i Bred Pit iga ekipu autsajdera koji ulaze u svet finansija na velika vrata. Bioskopska premijera je zakazana za 23. decembar.

Daddy's Home

Ovaj film verovatno neće osvojiti Oskara ali izvesno je da će vas nasmejati. Za smeh su zaduženi Vil Farel, Mark Valberg i Linda Kardelini. U bioskopima od 25 decembra.

Joy

Za razliku do prethodnog, ovom filmu daju šanse za osvajanje zlatnog kipa. Joy je priča o porodici u kojoj se tokom četri generacije razvija u matrijarhalnu poslovnu familiju. U glavnim uloga su Dženifer Lorens i Bredli Kuper, a film stiže 25. decembra.

Dirty Grandpa

Šta se dešava kada napet momak koga igra Zek Efron na prolećni odmor povede po malo perverznog i za žurkama ludog dedu (Robert De Niro) saznaćete u ovoj urenbesnoj komediji koja će moći da se gleda od 22 januara.


Pride and Prejudice and Zombies

Književni klasik "Gordost i predrasude" Džejn Ostin začinjen je ovog puta sa zombijima. Crna horor komedija stiže 5. februara a u njoj glume Lili Džejms, met Smit, Sem Rajli, Daglas But, Lina Hidi.


How to Be Single

Kako ostati singl nije najčešće ono o čemu maštaju mnogi. Ipak, možda je to pravi izbor pred ludilo Dana zaljubljenih. Film prati usmamljena srca Njujorka koja traže svoje idealne partnere, a kako to izgleda pokazaće nam Dakota Džonson, Alison Bri i Rebel Vilson koje su u glavnim ulogama. U bioskopima je od 12 februara.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Promo
Tagovi: film