Druga strana medalje: Te 2012. godine Nina Radulović i Branislav Lečić živeli su pravu bajku

Druga strana medalje: Te 2012. godine Nina Radulović i Branislav Lečić živeli su pravu bajku

Autor: | 23/03/2021

15

Nina Radulović i Branislav Lečić važili su za jedan od najtraženijih parova na javnoj sceni. O njihovoj ljubavi dugo se pisalo, a razlika od 31. godinu nikada nije bila prepreka za sreću i odluku da 2010. godine u oktobru stupe u brak. Samo pet meseci kasnije, postali su roditelji dečaka Lava, koji je njihovim životima dao novi smisao. Tada niko nije pomišljao da bilo šta može da krene po zlu... 

Pročitajte: Nina Radulović i Branislav Lečić kao zaljubljeni tinejdžeri

Andreja Damnjanović

 

 

Upravo u tom momentu, dok je njihov brak cvetao, glumica Danijela Štajnfeld tvdri da je doživela silovanje, koje joj je u potpunosti promenilo život i nateralo je da napusti Srbiju. Osam godina kasnije, glumica je odlučila da se vrati, i u javnost iznese sve detalje o silovanju koje je doživela od kako tvrdi Branislava Lečića. I dok glumac sve optužbe negira, Danijela se priseća svega što je doživela te kobne noći 7. maja 2012. godine, na obroncima Beograda, u automobilu. 

Pročitajte: Ekskluzivno! Hello! na svadbi Nine Radulović i Branislava Lečića

Edvard Nalbantjan

 

 

- Te noći on je mene na moje moljenje i plakanje, na moje 'ne', odveo negde gde nisam znala gde sam, gde nisam mogla da izađem iz tog prostora, to je bilo van Beograda, negde na obroncima Beograda, usred noći. Tamo me je mučio, tamo me je silovao - ispričala je, između ostalog, glumica za "Insajder". 

A sa druge strane, Nina je smatrala da živi bajku sa čovekom koji joj je osvojio srce. U novembru 2012. godine, na romantičnoj večeri proslavili su dve godine braka. Bili su jako srećni zajedno, činilo se da će ljubav trajati večno i da su jači od svega.

Pročitajte: Nina Radulović Lečić - Brak je poput mora čiji talasi nekada razaraju, a nekada miluju

Andreja Damnjanović

 

 

- Još u prvoj godini braka sve stvari budu jasne. Nas dvoje smo sada isti kao kada smo bili u vezi. Čini mi se čak i da nam je, otkako smo se venčali, bolje jer smo shvatili koliko nam je važno što imamo dete i to što živimo zajedno. 'Papir' drži vezu stabilnom, teže je vezu 'prokockati' ako imaš obećanje pred Bogom i narodom. Inače, dete menja partnere nabolje. Sve egoistične potrebe sa bebom prestaju. Parovima koji dobiju mališana uskraćeno je vreme koje bi provodili u dokolici, ali je važno dobro se organizovati - rekla je te godine za magazin „Hello!“ Nina Radulović - Lečić i dodala: 

- Partneri sa dolaskom bebe shvataju da je to iskustvo divno, pa onda i sa vedrije strane posmatraju sve one manje lepe stvari koje roditeljstvo donosi. Ipak, ponekad bi trebalo vratiti se u prošle dane. To je lekovito za vezu i tada radi 'baka-servis'. Svaki izlazak iz ustaljenog ritma života prija, kao veče na kome smo proslavili dve godine braka. Kada na ovaj način dnevne obaveze, radne i roditeljske, ponekad začinimo, to oporavlja.

Podsećamo, Branislav Lečić i Nina razveli su 2016. godine. Pre ovog, glumac je već jednom bio u braku i to sa Ivanom Vujadinović, sa kojom ima sina Ivana i ćerku Anu.

Komentari (15)

Loading
Teab 08:59 24.03.2021
Odgovori

Umislio covek veliki glumac na visokom polozaju Demokratske stranke ministar daje mu za pravo da siluje mlade glumice jer kako rece da li zna ko je on a pritom ni on sam nezna ko je. Da li je suprug otac dobar politicar glumac a sad svi ce znati kao i on sam da noje vise nista od toga vec da je SILOVATELJ MLADIH ZENA necu reci koleginica jer ne zasluzuje da ga tako glumice i glumci zovu. Oni koji ga podrzavaju nek ispitaju svoju savest.

Vuk 12:14 24.03.2021
Odgovori

Što bi ova žena lagala ??? Ne postoji motiv !!! Što se tiče te Radulovićke,da je normalna ne BiH se udala za dedu ...!! Ko zna šta se tu dešavalo ,možda će i ona jednog dana da ispriča priču .Trebalo bi da se desi tako nešto njegovoj ćerki pa da vidi kako je . Pogledajte mu facu,sve će Vam biti jasno ...

Gordana 11:31 25.03.2021
Odgovori

Prerano sudite,ostavite to onima koji su za to skolovani.Coveka javnost vec osudila na osnovu iskaza posle toliko godina.Sta vam se desilo ljudi??Da li toliko nemate milosti nego unistavate unapred necije zivote,njihove dece,karijere...na osnovu jedne tvrdnje? Nikada nisam volela Lecica,ali ovog puta sam na njegovoj strani.Dajte coveku da dokaze ono sto je izgleda postalo trend u Srbiji-Samo stici u zizu javnosti,kupiti na bilo koji nacin parce novinskog prostora i jednostavno razbiti neciji dugogodisnji rad i ime ukazujuci prstom na njega posle toliko vremena.Prvi primer je bio Mika Antic,sada Branislav Lecic,sta ako to sutra bude Vas muz i otac,hocete li i onda lincovati pre suda???

Predrag 11:47 25.03.2021
Odgovori

Sta reci o čoveku koji je preuzeo svu decu od "čuvenog Mike", i sada je on ovakav njihov profesor glume. Ej zemljo Srbijo medju sljivama.. Pa dokle vise, samo l***ci njome haraju i blate je...

Rusmira 12:20 25.03.2021
Odgovori

Ja prosto ne mogu da poverujem da je on to ucinio. Pitam se zasto? Mogo je da ima svaku dobrovoljno, prosto sam u neverici. Ali Danijela tvrdi pa sad ti vidi

Mira 13:50 25.03.2021
Odgovori

Sigurno da laze. Da li je moguce da nasedate na prazne price??? Moze da ima zenu koju hoce,kod kuce je tada imao lepsu nego ona..ćurke sve do jedne koja kaze da je silovana i ceka da prodje 6.7.8 god da prijavi. Halo ko mene moze silovati? Eventulno 3 muskarca 1 ne moze...razmislite malo. Ja jesam na zenskoj strani a ne na strani obicnih čurki koje da bi skrenule paznju na sebe izmisljaju silovanja. Mozda i odstetu da trazi??? Hahaha glupace....pobegla iz Srbije zbog Lecica...mislim zene moje budite dame. Takve stvari se ne desavaju damama ali glupačama mozda pokusaj. Cuj mucio.je i ona i njeni kad su je videli kad je dosla kuci CUTALI ... Anderson još živi....

GRADINJAR 11:09 26.03.2021
Odgovori

EEEEE, MOJA SRBIJO , PA U BEOGRADU A I DRUGIM GRADOVIMA IMA NA HILJADE LEČIĆA I ALEKSIĆA ! SUD TREBA DA RADI SVOJ POSAO A KAZNE ZA POČINIOCE JAVNO ****** (KAO ******) O NJIMA I NJIHIVOM KARAKTERU VIDI SE U OCIMA !

Betty 13:32 26.03.2021
Odgovori

Koja "bajka ? Sa 24 se iz reklamnih I sponzorskih razloga udala za godisnjaka svog oca, 31 godinu starijeg, 55 godina Branislava Lecica, I to nizeg od nje 15 cm.

SAncho 02:29 27.03.2021
Odgovori

Mislim da Lecic nije nikakva silovatelj,mislim da je Danijela bila mlada I neiskusna glumica u pokusaju, sobziron da je Lecic iz pouzdanih izvora mogao da ima koju je hteo jer je frajer, duhoviti smeker,sarmantan,zene I devojke bacale su se pred njim.Danijela tada mlada neiskusna zaljubljuje se u gosn Lecica a kada biva odbijena dolazi do ideje odnosno ona se oseca silovanom tj. Odbijenom...molim vas takvih scenaria Ima milijardu u svakodnevnom zivotu,Mislim da Lecic nema putera na glavi I da ako je spavao sa Danijelom uz njen pristanak naravno to njemu nije znacilo isto sto I njoj I od kada se to zove silovanje?

Cecs 17:13 27.03.2021
Odgovori

Svaka cast devijci na hrabrosti. Slicno iskustvo pre 22 godine jos uvek nisakim nisam podelila a rana je tu ne napusta me..divim se svim zenama koje su imale ili ce imsti hrabrosti da prijave silivatelje pa bilo kada ,,pa makar to bili i poslle 30 godina,

goran 19:07 27.03.2021
Odgovori

Za izjavu koju je dao i da je cinično odgovorio da je prosao poligraf ja ne vidim nikakvu emociju ili reakciju što je nalik coveku kojem je do nečemu stalo i to sud ne može i ne treba da uvidi ali mora se poštovati jbg

Dragana 20:40 27.03.2021
Odgovori

Silovanje se prijavljuje odmah a ne posle 8 godina to je glupo posle 8 godina prema tome ko zna sta je to ja licno bi odmah prijavila a posle osam godina bi me bilo sramota

SONJA 14:15 28.03.2021
Odgovori

DRAGA NINA UVEK SAM SE CUDILA STO SI STAVILA BAKINE NAOCARE DA BI POGLEDALA OVOG COVEKA. NJEGOVE PACOVSKE OCI GA ODAJU DA JE POKVAREN COVEK A POTVRDA MI JE FA IMA DVA PEOPALA BRAKA.JA IMAMDOVOLJNO GODINA DA PROCENIM COVEKA.A NIJE LAKO UCI U OVAKVU AFERIJU DA JE LAZ DIVIM SE DEVOJCI KOJU NE POZNAJEM.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti