Ovako Nole slavi kada mu se ženi brat: Muzičke zvezde dovele atmosferu do usijanja, Đorđe i Saška nikad veseliji (foto)

Ovako Nole slavi kada mu se ženi brat: Muzičke zvezde dovele atmosferu do usijanja, Đorđe i Saška nikad veseliji (foto)

Autor: | 12/09/2022

0

Svadbena proslava Đorđa Đokovića i Saške Veselinov odvija se u Crnoj Gori 

Odmah pošto su se u „Crkvi svetog Marka“ u Beogradu zakleli na večnu ljubav, Đorđe Đoković i Saška Veselinov sa porodicom i prijateljima uputili su se na nepoznatu destinaciju u Crnoj Gori gde je upriličena svadbena proslava.

Pročitajte: Oženio se Đorđe Đoković, trudna Saška blista u bajkovitoj venčanici! Svi članovi porodice na okupu, Tara i Stefan preslatki (foto)

ATA Images

 

Lokacija je i dalje tajna, ali su na društvenim mrežama osvanule fotografije, te smo tako zavirili na venčanje i videli kako se provodi porodica slavnog tenisera.

Saška je posle romantične „princeza“ venčanice zablistala u drugom sasvim durgačijem modelu. Za slavlje je odabrala usku haljinu sa raskošnim cvetom na ramenu koja je isiticala njenu figuru, a kosu je pokupila u punđu. Đorđe je ovaj put bio u belom od glave do pete.

Pročitajte: Stefanovih pet minuta - Sin Novaka Đokovića ukrao šou na Đoletovom i Saškinom venčanju, jednim gestom nasmejao celu porodicu (foto)

Instagram

 

Za atmosferu zaduženi su Sergej Ćetković i Željko Samardžić, a osim njih ponosni stariji brat Novak uzeo je mikrofon pa je zajedno sa mledancima zapevao pesmu Kemala Montena „Nije htjela“.  

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti