Bivšu devojku Nemanje Gudelja svi odlično znate! Zbog Anastasije je ostavljena bez reči, pogledajte jedinu zajedničku sliku

Bivšu devojku Nemanje Gudelja svi odlično znate! Zbog Anastasije je ostavljena bez reči, pogledajte jedinu zajedničku sliku

Autor: | 27/04/2024

1

Bivša devojka Nemanje Gudelja je poznata pevačica

Nemanja Gudelj do ušiju je zaljubljen u svoju suprugu Anastasiju Ražnatović, kao da su se juče upoznali. A prošlo je već dve godine od početka romanse koja ne prestaje da intrigira javnost i medije.

Instagram/raznatovicanastasija

 

No, pre ćerke Cece Ražnatović, uspešni fudbaler bio je u vezi sa drugom pevačicom. Bar se tako pričalo. I nju odlično znate.

Reč je o Sanji Vučić, koja je dva puta predstavljala Srbiju na Pesmi Evrovizije, prvo samostalno, a onda i sa grupom “Hurricane”.

Pročitajte: Anastasijina svekrva isterala svoje - Porodica Gudelj ima stroga pravila, a ovo je najvažnije

– Kada su nas povezivali, pričala sam da smo prijatelji. I dalje smo prijatelji. Ostaćemo prijatelji, volimo se. Ako su on i Anastasija zajedno, mogu da im poželim sreću i neka ljubav traje. Samo nek' se volimo – rekla je Sanja kada se saznalo za Nemanjinu vezu sa Anastasijom.

Instagram

 

Sanja je svojevremeno objavljivala zajedničke fotografije sa fudbalerom, a kako je posle kraha navodne romanse pisao Svet, Nemanja ju je ostavio bez reči.

– Sanja nikad otvoreno nije pričala o vezi sa Nemanjom, ali baš ga je zavolela. Bilo im je teško da održavaju vezu na daljinu. Nikad zvanično nisu prekinuli svoj odnos niti su se svađali, samo su se udaljili.

Da ima novu devojku Sanja je saznala iz medija i to ju je baš razljutio. Iako je svesna da zvanično nisu par, imali su neki čudan odnos, baš joj je bilo krivo što to nije čula od njega. Sve se brzo odigralo, Anastasija se baš zaljubila, a i Nemanja. Iako se kratko poznaju, ponašaju se kao da su ceo život zajedno – naveo je list.

Instagram

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Gordana 17:47 27.04.2024
Odgovori

Devojka je neuporrdivo interesantnija od gospodice Cecine i Arkanove naslednice.Anastasija je klasicni smor

hellomagazin.rs Instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti