Bolna ispovest Kaje Žutić: Pokušala sam da imam decu, ali nije išlo, slikanje je zacelilo moju ranu

Bolna ispovest Kaje Žutić: Pokušala sam da imam decu, ali nije išlo, slikanje je zacelilo moju ranu

Autor: | 01/05/2024

0

Katarina Žutić iskreno o borbi za potomstvo

Da talenat nikada ne ide sam na sopstvenom primeru potvrđuje i Katarina Žutić, koja osim dara za glumu poseduje i „žicu“ za slikarstvo.

Jedna od naših najcenjenijih umetnica mlađe generacije u poslednje vreme češće boravi u svojoj seoskoj oazi nego u Beogradu, na imanju gde je renovirala porodičnu kuću i napravila mali raj. Tu, u zagrljaju prirode, pronalazi mir, harmoniju i inspiraciju.

R.Z./ATAImages

 

Ćerka legendi našeg glumišta, Svetlane Bojković i Miloša Žutića, nedavno je u tom idiličnom mestu ugostila ekipu Blic televizije. Pričala je o svemu, a dotakla se i nekih bolnih tema.

Pročitajte: Moda u mom selu - Kaja Žutić ponela hit na nogama, Made in Barajevo, 100% vuna

- Pokušala sam da imam decu, prosto nije išlo, zbog raznih razloga. Bilo mi je teško kada je taj period pokušaja okončan. Na skali teških životnih perioda prvo mi je smrt oca sa 20 godina, pa onda ovo ' iskrena je bila Kaja pričajući o borbi za potomstvo.

- Po prirodi sam feniks i umem da se iščupam iz raznih problematičnih misli i situacija. Prvo sam upisala režiju, nisam mogla da sedim i čupam kosu sa glave, što je sve lako reći... Počela sam opet da snimam, završila režiju, i onda se slikanje samo nametnulo i pokupilo me - otkrila je u razgovoru za Blic.

Antonio Ahel/ATAImages

 

- Sa slikanjem sam potpuno zacelila ranu koja je nastala nakon saznanja da neću moći da imam porod. Ne bih imala vremena da se bavim slikarstvom da sam imala dete, posvetila bih se odgajanju, i eto, možda je zbog toga trebalo da bude ovako. Čudni su putevi Gospodnji.

Pročitajte: Vikendica iz snova - Katarina Žutić uživa u okopavanju krompira van Beograda, zavirite u njen mali raj

Katarina Žutić iskreno je govorila o velikoj želji koja joj se nije ostvarila, a o ćerkinoj borbi za potomstvo pričala je jednom prilikom i Ceca Bojković, otkrivši da je svaku njenu traumu dvostruko propatila.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages

Pročitajte još

Najnovije vesti