Blogerka Dunja Jovanić svakodnevno na društvenim mrežama deli savete koji će vam olakšati život. Ona je modni influenser i „beauty“ majstor, a sada je odlučila da sa fanovima podeli i svoje kulinarsko umeće.
Naime, blogerka je rešila da na svom „Jutjub“ kanalu podeli nekoliko recepata za jela u kojima je uživala tokom karantina, jer, inače, nema puno vremena da uživa u svojim kulinarskim čarolijama. Jela se spremaju brzo i lako, a u videu je izdvojila primere za sva tri glavna obroka.
Pročitajte:Dunja Jovanić, blogerka kojoj se veruje - Prejake obrve su prošlost
View this post on Instagram
Blogerka Dunja Jovanić ovim obrokom započinje dan
Dunja je poznata po izuzetno „brzom“ životnom stilu, pa dan obično započinje obrokom koji se sprema za svega nekoliko trenutaka.
Sve što vam je potrebno je granola i grčki jogurt.
Pročitajte: Pet brzih i lakih doručaka za pet radnih dana
Priprema:
U manju posudu sipajte nekoliko kašika granole, a zatim dodajte grčki jogurt i bobičasto voće po želji.
Dunja smatra da je bitno da se odlučite za voće kiselkastog ukusa, kako doručak ne bi bio previše sladak.
Ručak sa prizvukom Mediterana
Kada ima vremena da kuva, blogerka Dunja Jovanić bira jela specifičnog ukusa i kaže da joj meso nije prioritet u kombinovanju obroka.
Sastojci:
‒ špagete (količina po želji)
‒ gambori
‒ 2 glavice crnog luka
‒ puter
‒ pola čaše belog vina
‒ dve šolje pavlake za kuvanje
‒ suvi začini po želji
‒ parmezan
Pročitajte: Rižoto sa gamborima
Priprema:
Gambore prvo procedite od viška vode, zatim ih propržite na malo ulja i začinite po želji. Izvadite ih iz tiganja, a na malo putera propržite sitno iseckan crni luk. Kada dobije staklastu boju, dodajte malo belog vina, koji će jelu dati poseban, specifičan ukus. Dinstajte dok tečnost potpuno ne ispari. Zatim uspite dve šolje pavlake za kuvanje, vratite gambore i ostavite da sos provri. Dodajte skuvane špagete i sve dobro izmešajte. Na kraju, ako želite da pojačate ukus, dodajte i malo parmezana.
Blogerka Dunja Jovanić ‒ Večera sa daškom luksuza
Omiljena večera poznate blogerke je namaz od avokada u kombinaciji sa dimljenim lososom. Ovo je super zdrav obrok koji se može jesti i za doručak, a sjajan je izvor zdravih masti i proteina.
Neophodni sastojci:
‒ avokado
‒ sok od pola limuna
‒ so i biber po želji
‒ listići dimljenog lososa
‒ tost
Pročitajte: Avokado – savršena namirnica
Pripremanje ovog jela veoma je jednostavno. Izvadite sredinu avokada i izgnječite je viljuškom. Zatim iscedite sok od polovine limuna i dodajte so i biber po želji.
Hleb prepecite u rerni i premažite ga namazom od avokada, a na površinu poređajte listiće lososa i uživajte u ovom ukusnom obroku.
Dunja Jovanić - Tajna mog izgleda je u balansu
Dunja Jovanić je u videu spomenula da nije zagovornik nezdrave ishrane, ali da je balans veoma važan, pa da povremeno sebe počasti dobrim palačinkama.
Pročitajte: Dunja Jovanić uvek spremna na promenu imidža, ali ovoga puta su svi zanemeli (foto)
View this post on Instagram
Ipak postoji razlog zbog čega uspeva da bude tako vitka iako s vremena na vreme pojede i zabranjene namirnice.
‒ Imam tri glavna obroka, između kojih pijem samo vodu. Jedem veoma male porcije i poslednji obrok uzmem između šest i sedam ‒ podelila je sa fanovima tajnu svoje besprekorne linije.
Pročitajte još
Prva čestitka stigla od Anastasije! Veljko i Bogdana podelili radosne vesti iz Titela
Veljko i Bogdana Ražnatović obeležavaju godišnjicu braka
24/11/2024
Saznajte višeStigla još jedna devojčica u porodicu Šaulić!
Gordana Šaulić postala prabaka
24/11/2024
Saznajte višeVuk Kostić proslavio rođendan, torta otkrila koji po redu
Vuk Kostić proslavio rođendan
24/11/2024
Saznajte višeEvo kako je Jokić proslavio rođenje sina, Jarić objavio snimak
Kako je Nikola Jokić proslavio rođenje sina?
23/11/2024
Saznajte višeJa sam njena nesuđena ćerka! Živi na drugom kontinentu i preslikana je Lepa Brena
Sestričina Lepe Brene liči na tetku
23/11/2024
Saznajte višeBožo Vrećo za HELLO! pred beogradski koncert, iskreno o muzici i privatnom životu
Božo Vrećo pred beogradski koncert iskreno o muzici i privatnom životu
23/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)