Umro otac Tošeta Proeskog, sestra pevača oprostila se tužnom porukom

Umro otac Tošeta Proeskog, sestra pevača oprostila se tužnom porukom

Autor: | 02/05/2024

0

Otac legendarnog pevača Tošeta Proeskog umro je danas.

Vest o njegovoj smrti objavila je danas na društvenim mrežama njegova ćerka Dora koja je objavila emotivnu fotografiju:

Roditelji Tošeta, koji je stradao pre 16 godina u saobraćajnoj nesreći u Hrvatskoj, Dominika i Nikola, posle pogibije sina živeli su povučeno i nisu se pojavljivali u javnosti, piše Blic.

Pročitajte: Tajna koja nije mogla zauvek da se krije - Jedna odluka promenila je život Tošetu Proeskom

Toše Proeski definitivno će ostati upamćen kao jedan od najvećih talenata koje je Makedonija ikad iznedrila. Njegova smrt i dalje boli ceo region, jer pored toga što je bio pevač, imao je nežno srce i mirnu narav.

Makedonski pevač imao je samo 26 godina kada je preminuo, ali već tada je uživao u statusu jednog od najboljih muzičara u regionu.

O dubokom tragu koji je Toše Proeski ostavio na sceni svedoči i to što ni jedno muzičko takmičenje ne prođe bez hitova koje je snimio, a mnogi mladi pevači koji tek krče estradni put trude se da kopiraju njegov način pevanja. 

Profimedia

 

Tošetovim putem krenuo je i njegov sestrić Kristijan Risteski, sin njegove rođene sestre Dore, koji ima 25 godina. Šira javnost za Kristijana je prvi put čula kada je, kao dečak, zajedno sa slavnim ujakom otpevao pesmu „My little one“, a spot koji je snimljen godinu dana posle Tošetove pogibije sačinjen je od fotografija iz porodičnog albuma.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Hit Records/Youtube

Pročitajte još

Najnovije vesti