Uskršnje rukotvorine Slavice Rokvić: Ulepšajte praznik ovom jednostavnom, a efektnom dekoracijom VIDEO

Uskršnje rukotvorine Slavice Rokvić: Ulepšajte praznik ovom jednostavnom, a efektnom dekoracijom VIDEO

Autor: | 03/05/2024

1

Supruga pokojnog Marinka Rokvića odavno je navikla da nas ostavlja bez teksta kako kreativnim idejama, tako i maštovitom realizacijom. Ovog puta, sve pohvale zaslužuje uskršnja dekoracija Slavice Rokvić.

Instagram

 

Toliko je neodoljiva da će, bez sumnje, mnogi poželeti da je kopiraju. Pogotovo oni koji imaju malu decu.

Pročitajte: Dekorativan, kremast i savršeno ukusan - Napravite uskršnji rolat po receptu našeg glumačkog par

Veliki hrišćanski praznik Uskrs u domu porodice Rokvić posvećen je najmlađima. Slavica Rokvić trudi se da onima koje najviše voli priredi pravu čaroliju.

Sinovi Marko i Nikola podarili su joj petoro unučadi, s kojima rado provodi vreme. No, kako su Angelina i Draga još bebe, dok je Despot bio sprečen da učestvuje, uskršnja dekoracija Slavice Rokvić nastala je uz pomoć Nikoline starije dece.

Leona i Simeon sa zadovoljstvom su učestvovali u izradi belog zeke koji gricka šargarepu i raznih drugih zanimljivih figura. I sve to uz pomoć šarenih štapića, perlica, pufni i stikera.

A da bi prikupili energiju da posao urade do kraja, Slavica Rokvić je za mališane pripremila ukusnu voćnu salatu.

„Deo mog tima i ja ovako smo proveli predivne trenutke. Despot je opravdano bio odustan. Viša sila, profesor solfeđa i gitare nije kao mi da pravda izostanke. A baš nam je nedostajao. Red smeha, red ljutnje, red voća, red zalepljenih prstića i sve to pod okriljem ogromne ljubavi.

A zeka? On je plod naše maštovite kreativnosti. Još je samo nedostajalo da poskoči i da ga jurimo po dnevnom boravku. Kod nas se nikad ne zna šta će se na kraju desiti”, napisala je Slavica Rokvić na svom Instagramu i raznežila brojne pratioce koji su njoj i unucima uputili najlepše želje povodom predstojećeg praznika.

Komentari (1)

Loading
Zoka 15:47 03.05.2024
Odgovori

I ova počela da nam izlazi iz frižidera,dok je Marinko bio živ nigde je noje bilo.

Eva Čubrović Instagram