Danas bi sve bilo drugačije... Posle 28 godina isplivala velika tajna Cecine sestre Lidije

Danas bi sve bilo drugačije... Posle 28 godina isplivala velika tajna Cecine sestre Lidije

Autor: | 11/05/2024

0

Porodica Cece Ražnatović je vrlo muzikalna, mada se muzikom zvanično bave samo folk zvezda i njena ćerka Anastasija. No, da li ste znali da je malo nedostajalo da i Lidija Ocokoljić snimi album?

Mirko Tabašević

 

Kada je u julu davne 1996. godine Ceca gostovala u emisiji “Nedelja kod Minimaksa”, čuveni voditelj rekao je da je “malo ljut na njenu sestru” jer je “obećala da će snimiti ploču, a nije”.

Pročitajte: Ko je tajanstveni muž Cecine Lidije? Evo čime se bavi i zašto jedini iz porodice beži od kamera

– Neodlučna je. Ona bi volela da to uradi, ali, kako je rekla, nije tip koji bi mogao da toleriše neke stvari vezane za estradu – objasnila je pevačica.

Minimaks je u šali pitao da li se možda nećka zato što zna da bi bila u Cecinoj senci, na šta je ona odgovorila da Lidija uopšte nema takve ambicije.

Mirko Tabašević

 

Sestra je folk zvezdi oduvek bila najveća podrška. Ne voli da se eksponira u javnosti, pa je verovatno i to jedan od razloga što nije zaplivala muzičkim vodama, iako je imala talenta. U svakom slučaju, Lidija je Cecina desna ruka, a mnogi kažu i – žena iz senke.

– Nikada nisam želela da se eksponiram, zato što to nije moj deo života. Nisam javna ličnost, nije bilo potrebe. Moja podrška porodici se podrazumeva. U poslovnom delu zna da bude težih momenata, ali ima i prelepih – rekla je jednom prilikom Lidija, koja je u braku sa bivšim fudbalerom Predragom Ocokoljićem dobila četvoro dece.

Mirko Tabašević

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Miloš Nadaždin

Pročitajte još

Najnovije vesti