Verici srce puno sreće, osvanuo taj dan u domu Šerifovića, ČESTITAMO

Verici srce puno sreće, osvanuo taj dan u domu Šerifovića, ČESTITAMO

Autor: | 12/05/2024

0

Slavlje u domu Šerifovića 

Srpska pravoslavna crkva i vernici danas proslavljaju Svetog Vasilija Ostroškog, a među njima i poznata porodica Šerifović koja ove godine slavu slavi uz pojačanje, a verujemo da je baki Verici srce puno sreće.

Youtube/Marija Šerifović

 

Pevačica Marija Šerifović podelila je delić porodične atmosfere na ovaj veliki dan.

Sveća, žito i crveno vino našli su se na slavskom stolu, dok je u opisu fotografije Marija poželela sve najlepše svim vernicima.

Pročitajte: Mario na moru i prizor sa plaže koji topi srca - Marija Šerifović podelila čarobne trenutke sa sinom

- Srećna nam slava. Sveti Vasilije Ostroški - napisala je kratko Marija, a ne sumnjamo da je Verica i ove godine napraviti najlepše specijalitete koji će se naći na njihovoj trpezi.

Instagram/serifovic

 

Sveti Vasilije Ostroški u domu Šerifovića slavi se u krugu najužih članova porodice i prijatelja, a ove godine u domu imaju i pojačanje - malog Maria, koji ne sumnjamo uživa uz mamu i baku.

Podsećamo, Marija i Verica su prošle godine slavu proslavile u Americi gde su ispoštovale sve običaje za koje su se pripremile unapred.

- Slava je kolač, žito i sveća - rekla je tada Verica sa čim se složila mlađa Šerifovićeva koja je objasnila kako je to tradicija, vera i porodica, a ne pretvaranje slave u svadbe i svadbena veselja.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram/serifovic