Prva fotografija povređene Mirjane Antonović: Bivša ljubavnica Miroslava ilića doživela saobraćajku

Prva fotografija povređene Mirjane Antonović: Bivša ljubavnica Miroslava ilića doživela saobraćajku

Autor: | 16/05/2024

0

Mirjana Antonović doživela je saobraćajnu nesreću i zadobila je povrede.

U javnosti poznata kao bivša ljubavnica Miroslava Ilića, Mirjana je na društvenim mrežama podelila fotografiju na kojoj smo imali plilike da vidimo stepen povreda.

- Slomila sam prst na putu između Splita i Bola.

Sestrin sin David vozio je auto i naglo zakočio. Moja ćerka doktor je improvizovala s turpijom za nokte - napisala je Mirjana ispod fotografije.

 

 

Podsetimo, nakon višegodišnje borbe po beogradskim sudovima, Mirjana Antonović, konačno se izborila za pravdu.

Ona se tim povodom oglasila na Fejsbuku i navela da je Viši sud po drugi put zaključio da su Miroslav i Devin otac i sin. 

Pročitajte: Mirjana Antonović nije jedina - Miroslav Ilić varao ženu sa poznatom voditeljkom, sve se saznalo

 

- Dobro jutro, dragi prijatelji! Da vas na brzinu obavestim da je Viši sud u Beogradu po drugi put odlučio u našu korist. 

- Miroslav je u medijima izjavio da ne razume kako sud može da dođe do odluke da je on Devinov otac bez njegove saglasnosti da priloži DNK.

Kad čovek koristi i krije se iza zastarelog zakona i odbija da prinese svoj DNK, sud mora da odluči na bazi svedoka, slika i mnogobrojnih drugih dokaza. 

G.G./ATA Images

 

- Posle svega je ipak Viši sud po drugi put zaključio da su Miroslav i Devin otac i sin. Nećete verovati! Miroslav je ponovo predao žalbu Apelacionom sudu.

- Nadamo se da će njegovi na Apelacionom sudu ipak biti pravedni i konačno staviti pečat na Miroslavljeve prazne manipulacije - napisala je Mirjana tada u objavi na Fejsbuku.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs M.M./ATA Images

Pročitajte još

Najnovije vesti