Kao grom iz vedra neba! Ana Ivanović prelomila: Posle 8 godina...

Kao grom iz vedra neba! Ana Ivanović prelomila: Posle 8 godina...

Autor: | 16/05/2024

0

Ana Ivanović oduševila lepim vestima

Samo deset dana posle proslave prvog rođendana najmlađeg deteta, Ana Ivanović ima još jedan važan razlog za slavlje. I ona i milioni njenih fanova iz svih krajeva sveta.

Bivša teniska zvezda više puta je isticala da ponekad oseti nostalgiju za vremenom kada je harala terenima, a od tada je prošlo osam godina.

Promo

 

Grom iz vedra neba, tako bismo najkraće mogli da opišemo ovu lepu vest, odnosno njenu odluku da ponovo uzme reket u ruke. Doduše, to neće biti profesionalno WTA takmičenje, ali nema veze.

Pročitajte: Ana Ivanović održala još jednu modnu lekciju - Romantično izdanje sinoć je sve ostavilo bez daha

Nekadašnji broj jedan učestvovaće na "Turniru legendi", zakazanom za oktobar u Luksemburgu.

To je najavila Danijela Hantuhova, nekad takođe zvučno ime u svetu belog sporta. Za sada je poznato da će se pojaviti i Andrea Petković i Kirsten Flipkens.

JACQUES DEMARTHON/AFP/Profimedia

 

Ana je 2007. godine osvojila ovaj turnir, a kako je napisala na Instagram storiju, veoma je uzbuđena i jedva čeka da ponovo igra. S obzirom na reakcije, nije jedina koja jedva čeka jesen.

Tokom karijere osvojila je, između ostalog, i prestižni Rolan Garos. Te 2008. godine postala je prvi teniser iz Srbije kome je pošlo za rukom da pobedi na grend slem turniru posle ere Monike Seleš.

Phil Walter/Getty Images

 

Na prvom mestu top liste najboljih teniserki Ana je provela ukupno 12 nedelja. Trijumfovala je na 15 velikih turnira, igrala još jedno grend slem finale (Australijan open 2008), stigla do polufinala Vimbldona...

Pročitajte: Iznenađenje u Holivudu - Ana i Bastijan zasenili filmske zvezde na dodeli Oskara, kakva haljina!

Mnoge je rastužila njena odluka da okači reket o klin, ali prevagnuli su drugi prioriteti u životu. Porodica, pre svega. Udala se i postala majka, čak tri puta, i u toj ulozi snalazi se više nego savršeno.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Brax