Oglasila se Nika Tošić u jeku sukoba Duška i Jelene

Oglasila se Nika Tošić u jeku sukoba Duška i Jelene

Autor: | 27/05/2024

1

Oglasila se Nika Tošić u jeku Karleušinog i Duškovog prepucavanja

Duško Tošić juče je prvi put izneo detalje razvoda sa pevačicom Jelenom Karleušom, koja je još uvek njegova zakonita supruga. 

Instagram/Nika Tošić

 

Popularni sportista se u razgovoru za Kurir posle dužeg vremena osvrnuo na odnos sa još uvek zakonitom suprugom.

Pročitajte: Duško Tošić prvi put otkrio šta se dešava u porodici - Pomenuo i ćerke, a sa Jelenom...

- Preko advokata pokušavamo da se dogovorimo oko sporazumnog razvoda braka. Na tu temu održali smo nekoliko sastanaka, koji su se, nažalost, završili neuspešno.

I dalje pokušavam da izbegnem razvod po tužbi, jer bi to bilo traumatično iskustvo za sve nas, naročito za našu decu.

Nadam se da ćemo se u narednom periodu sporazumno dogovoriti oko razvoda braka, što je u interesu svih - otkrio je sportista.

Nakon njegove izjave ubrzo je stigao i odgovor Jelene Karleuše koja je svom suprugu poručila da je ona ta koja je tražila sporazumni razvod i njegove navode demantovala i tu nije bio kraj.

- Pošto vidim mnogo laži sa druge strane... Nisam se oglašavao četiri godine povodom svog privatnog života, zbog toga što smatram da sam iznad svake situacije, ali sve ima svoje granice, moja tolerancija se polako približava kraju.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Uskoro ću dati svoju verziju, ali plašim se da će mediji morati naredne dve godine da se bave time - napisao je Tošić, na čije pretnje je Karleuša imala odgovor.

- Dok spavam sa mojom decom u sobi, ‘druga strana’ (kako me naziva) piše storije sa privatne žurke.

Kada je reč o ovoj pretnji medijima, koju je napisao, moram da kažem da kontinuirano trpim pretnje te vrste godinama, praćenja, prisluškivanja, ucene, uvrede, fizičke napade itd - napisala je ona, te dodala:

- Zamolila bih ‘drugu stranu’, mada ovde postoji samo jedna NAŠA i tužna strana, da umesto da nas dodatno bruka u medijima (zar nije bilo dovoljno bruke za tri života) konačno odgovori na predlog sporazumnog razvoda na koji čekam pet godina.

To je sve što treba da uradi, umesto da preti majci svoje dece javno, koja je zbog njega i za njega milion puta stala u odbranu - stoji u njenoj objavi.

U jeku rata roditelja, Nika Tošić je juče objavila video uz maminu pesmu i čini se da hrabra devojčica vrlo dobro podnosi tešku situaciju u kojoj se nalazi njena porodica, što možete pogledati OVDE.

 

Komentari (1)

Loading
Zora 12:48 27.05.2024
Odgovori

Mislim da bi Dusku bilo najpametnije da cuti kao sto je i do sad cutao. Tako je najdostojanstvenije. Mada ni on nije cvecka.

hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti