Marić je bio na ivici da je izgubi: Vesna opčinila poznatog glumca, ona u belom, on na vrhuncu slave

Marić je bio na ivici da je izgubi: Vesna opčinila poznatog glumca, ona u belom, on na vrhuncu slave

Autor: | 27/05/2024

0

Spisateljica i supruga slavnog novinara i urednika Milomira Marića, Vesna Radusinović, osim talentom, tokom bogate karijere, plenila je i vanserijskom lepotom, koja je opčinila mnoge slavne muškarce na planetarnom nivou.

Instagram

 
 

Jedan od onih čija su kolena klecnula kada ju je ugledao u savršenoj beloj haljini sa niskom bisera oko vrata bio je je holivudski oskarovac Džef Bridžiz.

- Sreli smo se u Monaku, povod je bilo otvaranje golf terena, pa smo onda produžili u provod u čuvenu diskoteku „Džimiz”. Bridžiz je važio za velikog zavodnika tog doba, mada još nije dobio Oskara, ipak, Milomiru nije bio ni prići - priznala je Vesna za HELLO!.

- Šalu na stranu, Džef je uprkos slavi koju uživa, veoma duhovita i dobra osoba. Pokazao je veliko interesovanje za situaciju u Srbiji, zanimalo ga je kako smo preživeli bombardovanje, interesovali su ga i partizani i proleterijat - naglasila je spisateljica koja će uskoro objaviti novi roman „Preživeti smrt”.

Instagram

 

Podsetimo, slavni glumac je uspeo da pobedi jedan od najsmrtonosnijih malignih tumora - Hočkins, pa se Vesna Radusinović u svom Instagram postu osvrnula na njegovu tešku, ali uspešnu borbu. - Oskarovac Džef Bridžiz, ratnik u životu, koliko i na filmskom platnu.   

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Stevan Pešić

Slične Vesti

Najnovije vesti