Žena za sve: Branka Pujić oduševila, uredila baštu i skuvala ručak za celu porodicu

Žena za sve: Branka Pujić oduševila, uredila baštu i skuvala ručak za celu porodicu

Autor: | 28/05/2024

0

Glumačko-bračni par Branka Pujić i Dragan Gagi Jovanović mir od stresnog posla i užurbanog Beograda pronašli su na obroncima Zlatibora, gde provode svaki slobodan trenutak.

Instagram

 

Ljubav prema prirodi deli i njihova ćerka Anđela, kao i zet Mihail Dudaš, tako da kuća nikad nije prazna.

Pročitajte: Gagi i Branka ne kriju sreću - Samo četiri meseca od ćerkine svadbe ponovo slave u porodičnom domu

Iako Branka Pujić ne krije da joj je more milije, nema sumnje da uživa i na planini.

Do Brankine i Draganove kuće ušuškane u hratostovoj šumi vodi zemljani put. Imanje je okruženo pašnjacima, a predivan pogled seže daleko.

- Rođen sam u Beogradu, tamo sam odrastao i proveo život. Ali, moram priznati da ovo doživljavam kao dom – rekao je jednom prilikom Gagi Jovanović za televiziju Al Jazeera, predstavljajući svoju planinsku oazu spokoja.

Instagram

 

Ušuškanoj, domaćinskoj atmosferi, koja se oseća na svakom koraku doprinele su zlatne ruke Branke Pujić. Glumica je, po svemu sudeći, podjednako vešta i u bašti i u kuhinji.

A kako to izgleda u praksi otkrila nam je Anđela Jovanović, koja trudničke dane provodi na Zlatiboru, u društvu onih koje najviše voli - roditelja i supruga.

Instagram

 

- Jutros mi je majkica napravila bašticu – poručila je Anđela uz fotografiju na kojoj se vidi tek zasađeno cveće, oko kojeg je poređano kamenje u obliku srca.

Instagram

 

Po svemu sudeći, Branka Pujić je ne samo lepa i talentovana glumica već i vredna žena. Tome u prilog govori i činjenica da je ukućanima, posle sređivanja bašte, pripremila i ukusan ručak, u kojem su uživali pod otovrenim nebom.

Instagram

 

Inače, Anđela Jovanović i Mihail Dudaš ovih dana obeležavaju godišnjicu braka, a nedavno su otkrili i to da će uskoro postati roditelji.

Komentari (0)

Loading
Milan Petrović Instagram

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti