Posle svih tragedija koje su ga zadesile Futa ponovo ima razlog za osmeh

Posle svih tragedija koje su ga zadesile Futa ponovo ima razlog za osmeh

Autor: | 29/05/2024

0

Aleksandar Radulović Futa doživeo je ono što se teško može zamisliti, kamoli preživeti.

Antonio Ahel/ATAImages

 

U razmaku od nekoliko godina u njegovom životu tragedije su se nizale jedna za drugom. Prvo je ostao bez sina Miloša, zatim bez supruge Marine Tucaković koja je dugo bolovala od kancera, da bi na kraju izgubio i sina Milana.

Pročitajte: Pomoću ovoga odmah su prepoznali telo sina Fute i Marine - Prošlo je godinu dana od Laćine smrti, otkriveni detalji

I tu nije bio kraj nesrećama. Pet meseci posle smrti sina Milana Futa je sahranio i oca.

Kompozitor, koji je, zajedno sa suprugom Marinom, stvorio neke od najvećih hitova naše muzičke scene, jedno vreme nije se pojavljivao u javnosti, niti davao izjave za medije.

Nastavio je da živi sam u porodičnoj kući na Vračaru, a bliski prijatelji strepeli su nad njegovom sudbinom.

Ipak, život ide dalje, a Futa je utehu pronašao u radu. Tačnije, u muzici.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Na njegov predlog, a u čast Džeja Ramadanovskog, osnovan je “Džej tribute bend”, koji je promovisan na 60. rođendan svima omiljenog muzičara.

- Podržale smo ideju gospodina Fute koji je, kao što svi znaju, gradio karijeru našeg oca. Mislimo da je ovo najmanje što smo mogle da učinimo u ovom trenutku i da prihvatimo ovu ideju kao porodica. Naš otac je ovo zaslužio, verujemo da bi bio ponosan - poručile su Džejeve ćerke Ana i Marija, koje su prisustvovale promociji.

Pročitajte: Futa pogledao film "Nedelja" - Evo šta je imao da kaže na račun glumice koja se našla u ulozi pokojne Marine

U društvu dece dugogodišnjeg prijatelja i saradnika, sa kojima se prisetio nekih srećnijih dana, Futa Radulović je makar na tren ostavio po strani nevolje koje su ga zadesile, a na njegovom licu ponovo se pojavio osmeh.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Komentari (0)

Loading
Milan Petrović Antonio Ahel/ATAImages

Najnovije vesti