Biljanu Ristić godina nismo videli u Srbiji: Danas slavi rođendan, a Marijana Mateus joj poručuje – bez tebe ne bi bilo isto

Biljanu Ristić godina nismo videli u Srbiji: Danas slavi rođendan, a Marijana Mateus joj poručuje – bez tebe ne bi bilo isto

Autor: | 29/05/2024

0

Marijana Mateus već dugo ne živi u domovini, ali zahvaljujući redovnim objavama na društvenim mrežama u toku smo sa zbivanjima u njenom životu.

Miloš Nadaždin

 

Istovremeno, zahvaljujući Marijani u prilici smo da saznamo i kako danas izgledaju i čime se bave pojedine ličnosti koje su svojevremeno bile istinske zvezde na ovim prostorima.

Među njima je i Biljana Ristić, nekada omiljeno televizijsko lice, ali i zvanično najlepša Jugoslovenka na izboru održanom 1972.

Pročitajte: Pobegla je iz Srbije zbog pretnji da će joj oteti dete - Sin Biljane Ristić danas je uspešan reditelj FOTO

Imitatorka, pevačica i voditeljka, bez koje je bilo teško zamisliti kvalitetan zabavno-muzički program, u vreme najveće popularnosti udala se za generalnog direktora Radio-televizije Srbije Dušana Mitevića, sa kojim je dobila sina Adama.

- Jako sam volela Dušana, bio je divan čovek i najpametniji muškarac na svetu. Obrazovan, harizmatičan, pravi džentlmen sa autentičnim duhom i šarmom – pričala je Biljana, koja se turbulentnih devedesetih preselila u Budimpeštu.

I upravo u tom periodu počelo je jedno lepo prijateljstvo koje i danas traje.

Instagram

 

Marijana Mateus u svakoj prilici ističe da joj je Biljana bila i ostala velika podrška. Rođendansku čestitku, koju je uputila prijateljici, ispunila je rečima neizmerne ljubavi.

- Hvala ti na 25 godina prijateljstva i lojalnosti, na poverenju i utehi kada mi je najviše trebala, na smehu i podršci kada sam gradila svoj život. Ti si bila moj vetar u ledja kada sam se preispitivala, moje samopouzdanje kada sam sumnjala i moja snaga kada sam padala…

Instagram

 

- Svaki tvoj rođendan je poseban dan i za mene. Bez tebe to zaista ne bi bilo isto. Volim te – poručila je, između ostalog, Marijana Mateus.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
Milan Petrović Instagram