Toni Cetinski se ne odvaja od supruge koja je imala moždani udar: Oporavak je dug, ostale su posledice

Toni Cetinski se ne odvaja od supruge koja je imala moždani udar: Oporavak je dug, ostale su posledice

Autor: | 31/05/2024

0

Supruga Tonija Cetinskog oporavlja se od teške bolesti

Jedan od omiljenih muzičara na ovim prostorima Toni Cetinski poslednjih godina povukao se u Istru gde uživa u mirnom životu. Glavni razlog preseljenja u malo mesto je taj što je supruga Tonija Cetinskog, Dubravka, imala težak moždani udar.

Profimedia

 

Bračni par Cetinski početkom godine proslavio je deceniju braka, tokom kojeg su zajedno prolazili kako lepe, tako i bolne momente.

Pročitajte: Kada je duboko izdahnula, pomislio sam da je gotovo - Supruga Tonija Cetinskog doživela težak moždani udar, pukom srećom ostala živa

Od trenutka kada je supruga Tonija Cetinskog doživela moždani udar, 2019. godine, život im je krenuo neočekivanim smerom.

O problemu sa kojim su se suočili, bolesti i putu ka ozdravljenju Toni i Dubravka Cetinski javno su progovorili tek sada, u želji da njihovo iskustvo pomogne onima koji su u sličnoj situaciji.

Profimedia

 

- Kod mene se moždani udar manifestovao kao epileptični napad, i to dva puta - rekla je Dubravka, naglašavajući da je shvatila da ništa ne treba stavljati ispred zdravlja – kako tela, tako i duše.

- Oporavak je dugotrajan i težak, ali ne znači da je nemoguć. Ostale su posledice: brzo se umaram, imam poteškoće u pisanju, koncentraciji, čitanju, ali i u govoru - ispričala je supruga Tonija Cetinskog u intervjuu za hrvatsko izdanje magazina Story.

Pročitajte: Bolest Snežane Dakić prekinula sve - Mislite da ste zdravi, a dođete u stanje gde je pitanje života i smrti

Osim iskusnog tima lekara i medicinskog osoblja, Dubravki najveću podršku pruža životni saputnik, sa kojim se iz Zagreba preselila u Istru.

Konstatujući da im se svakodnevica promenila nakon Dubravkinog moždanog udara, zaključili su da su imali mnogo sreće jer je sve moglo biti neuporedivo gore.

Komentari (0)

Loading
Milan Petrović Milan Maričić ATA images

Slične Vesti