Istinu ne treba kriti! Svekrva Milene Popović prvi put u javnosti, o izboru sina Igora jasna

Istinu ne treba kriti! Svekrva Milene Popović prvi put u javnosti, o izboru sina Igora jasna

Autor: | 01/06/2024

0

Svekrva Milene Popović prvi put u javnosti

Milena Popović i Igor Jurić upoznali su se sticajem okolnosti u jednoj televizijskoj emisiji. Emocije su se rodile skoro na prvi pogled, a njih dvoje već dve godine uživaju u velikoj ljubavi.

Instagram

 

– Jednostavno, u njemu sam videla nekoga sa kim mogu da pričam, da provodim vreme. Nekoga ko mi prija – rekla je Milena jednom prilikom.

Par je u međuvremenu počeo da živi pod istim krovom, podržan od strane njihovih porodica.

Pročitajte: Bio je otac mog školskog druga, sin me pitao jesam li varala Olivera s Jurićem - Milena Popović o najdubljoj intimi

Na fotografijama koje Milena Popović i Igor Jurić objavljuju na društvenim mrežama sve odiše harmonijom, a lepu porodičnu atmosferu uveličavaju i njihova deca – Milenin sin Bogdan, kao i Igorova ćerka Saška.

Instagram

 

Gostujući u emisiji „Magazin In” Milena Popović je otkrila i malo poznate detalje iz njihovog porodičnog života.

Između ostalog, ispričala je da se odlično slaže sa Igorovom majkom, koju smatra svekrvom, mada njih dvoje nisu zvanično u braku.

U razgovoru sa Sanjom Marinković priznala je da prvu svekrvu, majku Olivera Ivanovića, nije upoznala. Sa Igorovom je, kaže, u sjajnim relacijama.

– Imamo divan odnos, zaista. Mnogo volim te intimne, porodične trenutke. Igor više liči na oca, koji nažalost nije živ, ali podseća malo i na majku – rekla je Milena i pokazala zajedničku sliku sa porodičnog ručka.

Magazin In screenshot

 

– Moj Bogdan obožava Igorovu majku, čak je zove bako. Vidim da ih Bogdan sve doživljava kao svoju porodicu, to je nešto što mi puno znači – priznala je Milena Popović ne krijući emocije.

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram