Posle Ivanovića i OVAJ voditelj napušta Novu S, a evo gde odlazi

Posle Ivanovića i OVAJ voditelj napušta Novu S, a evo gde odlazi

Autor: | 03/06/2024

0

Danilo Mašojević odlazi sa Nova S 

U svetu medija, gde se promene dešavaju gotovo svakodnevno, jedna vest posebno je privukla pažnju javnosti – istaknuti voditelj, novinar i televizijski urednik Danilo Mašojević odlazi sa Nova S televizije, deo United medie, na Blic televiziju, koja je deo portfolija Ringier Srbija.

Ovaj transfer dogodio se iznenada i oduševio mnoge s obzirom na Mašojevićevu reputaciju i uticaj u svetu medija.

Danilo Mašojević, koji je stekao široku popularnost zahvaljujući svom profesionalizmu, harizmi i sposobnosti da intervjuiše najrazličitije sagovornike, sada će svoju karijeru nastaviti na Blic televiziji.

Antonio Ahel/ATA Images

 

Njegov dolazak na ovaj medijski kanal smatra se pojačanjem za tim Blic televizije, koja kontinuirano radi na razvoju kvalitetnog televizijskog sadržaja.

Mašojević je na Novoj S bio jedan od ključnih voditelja i novinara, poznat po svojim dinamičnim intervjuima i realizaciji uživo programa.

Pročitajte: Ovo je pravi razlog zbog koga Ivan Ivanović odlazi sa Nove S, niko nije ni slutio

Na ovoj televiziji proveo je skoro pet godina, nakon čega je odlučio da se pozdravi sa ovom medijskom kućom.

Njegov prelazak na Blic televiziju (kanal 117) koja se emituje na platformi Telekoma Srbije najavljuje novu eru u njegovoj karijeri, ali i brojne novitete koji ovaj kanal sprema već od ove jeseni.

- Veoma sam uzbuđen zbog ove nove prilike i izazova koji me očekuju na Blic televiziji.

Ne želim ništa da otkrivam, ali jedno mogu da obećam: svakog dana bićete informisani, uživaćete u raznolikom sadržaju i donosićemo vam prave i proverene informacije.

Znam da mnogi očekuju odmah odgovor o kojoj emisiji je reč, ali voleo bih da gledaoci sačekaju još samo malo - izjavio je Mašojević za beogradske medije.

Gledaoci Blic televizije (kanal 117) mogu očekivati nove formate koji će obogatiti programsku šemu već od ove jeseni, a sve to zahvaljujući kvalitetnom sadržaju.

Nakon dolaska Ivana Ivanovića i emisije "4 i po muškarca", usledio je dolazak Danila Mašojevića. Međutim, sa ove televizije poručuju da to nije kraj.

Ivan Dinić/Nova S

 

Ovaj transfer dolazi u trenutku kada je medijska scena u Srbiji veoma dinamična, sa brojnim promenama i novitetima.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ivan Dinić/Nova S

Pročitajte još

Najnovije vesti