Zlatan došao kod čoveka koji mrzi Novaka i vređa Dijanu: Svet treba da zna šta priča iza leđa

Zlatan došao kod čoveka koji mrzi Novaka i vređa Dijanu: Svet treba da zna šta priča iza leđa

Autor: | 03/06/2024

0

Zlatan Ibrahimović i Novak Đoković su veliki prijatelji

Najbolji teniser sveta Novak Đoković pobedio je, posle velikog napora i preokreta, Fransiska Serundola u osmini finala Rolan Garosa - 3:2 i plasirao se u četvrtfinale.

Njegov uspeh često su osporavali i mnogi su dali sebi za pravo da penzionišu Noleta, a teniser je još jednom pokazao da je daleko od toga da reket stavi na policu.

Jedan od onih koji je javno pokazao netrpeljivost prema našem teniseru je britanski novinar Pirs Morgan koji je nedavno ugostio švedski napadač Zlatan Ibrahimović.

Photo by Dan Istitene/Getty Images

 

Pred kraj emisije, Zlatan Ibrahimović dobio je pitanje i o Novaku Đokoviću s kojim je u sjajnim odnosima i sa kojim se druži kad god ima priliku, međutim poenta je u tome - ko je pitao?

Pročitajte: Novak Đoković danas puni 37 godina, a evo kako je izgledao kada je slavio 1. rođendan

Britanski novinar Pirs Morgan jedan je od mnogih u medijskom svetu koji su "u ratu" sa Đokovićem, a možda niko nije bio oštar poput njega.

U više navrata ga je vređao, nazivao pogrdnim imenima poput "lažova i varalice" i čak napadao i njegovu majku Dijanu, ali sve to je zaboravio kada je trebalo da se "ušlihta" Zlatanu da bi dobio odgovor o najvećem teniseru svih vremena.

- Jedan od tvojih velikih prijatelja je i Novak Đoković koji je neverovatno posvećen sportista, pravi šampion... Šta misliš o njemu, ne samo kao teniseru, nego ukupno kao sportisti? - pitao je Pirs Morgan, na šta se Zlatan zagledao i zamislio, pa dao odgovor koji je pun poštovanja prema Novaku.

 

 

- Mislim da je Novak neverovatan primer zbog toga što radi. Nas dvojica imamo skroz drugačije filozofije, radi neke stvari koje radi da bi uspeo u sportu, ali njemu je to pomoglo jer je u individualnom sportu, ne timskom kao ja - poručio je Zlatan i rekao na šta tačno misli, prenosi Mondo.

Mislim da je vegan, radi ovo (pokazuje kako grli drvo, prim. aut.), dobija energiju od nekih stvari... Nisam baš siguran. Ja sam sušta suprotnost toome. Mene to ne menja. Ja menjam svoju igru.

Ako mi kažeš srećno, meni ne treba sreća da bih uspeo. Ja sam taj koji kontroliše dobre i loše stvari, ja verujem u to. Ne moram tri puta da pokucam drvo da bi mi to na kraju donelo sreću - rekao je Ibrahimović.

Pročitajte: Francuskinje mogu da joj se poklone - Parisko izdanje Jelene Đoković ni Novaka nije ostavilo ravnodušnim

Podsetmo, kontroverzni britanski novinar Pirs Morgan već godinama pljuje Novaka Đokovića, a najdalje je otišao kada je prozivao njegovu majku Dijanu, nakon poraza tenisera u meču za bronzu na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Đokovića je takođe nazivao "varalicom i idiotom" nakon odluke da se ne ne vakciniše, dok je poslednji napad na njega imao zbog poraza na Vimbldonu, prošle godine u finalu protiv Alkaraza: "Novak Đoković je izgubio razum i nisam iznenađen - Alkaraz mu je oteo krunu. Neverovatan meč. Rodila se nova legenda Vimbldona. Kakav igrač, kakav meč - čestitke!".

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATP Tour/Facebook

Pročitajte još

Najnovije vesti