Porodična kuća Une Piale u Valjevu izgleda kao iz bajke, a dvorište krije najlepšu ljubavnu priču

Porodična kuća Une Piale u Valjevu izgleda kao iz bajke, a dvorište krije najlepšu ljubavnu priču

Autor: | 04/06/2024

0

Porodična kuća Une Piale u Valjevu nestvarno je lepa

Stevan i Una Piale mogu se pohvaliti divnim brakom punim ljubavi, poštovanja i razumevanja.

Sreli su se još pre trinaest godina, a sudbina je udesila da se nađu u isto vreme na istom mestu. Preciznije rečeno, u njenoj porodičnoj kući u Valjevu.

Instagram

 
 

Ljubiteljima sedme umetnosti nije promakao podatak da je serija „Šešir profesora Koste Vujića” snimana u Valjevu, ali malo je poznato da je deo seta bio upravo u dvorištu kuće koja pripada Uninoj porodici.

Pročitajte: Živa legenda - Tasta Stevana Pialea zna cela Srbija, nećete verovati o kome je reč

Ostvarenje Zdravka Šotre lansiralo je u filmski svet čitavu plejadu mladih glumaca, koji su u međuvremenu ostvarili uspešne karijere. Među njima je bio i Stevan Piale.

Ipak, druge zvezde u usponu su u tom periodu privlačile pažnju mlade Une.

– Došla je iz Beograda sa drugaricama da gleda Miloša Bikovića i te poznate glumce. A onda je videla i mene – ispričao je uz smeh Stevan Piale anegdotu koju će, verovatno, i njihova deca jednom prepričavati.

Istovremeno, priznao je i to da je od prvog dana znao da je Una žena njegovog života.

Venčali su se 2019, posle višegodišnje veze, a u međuvremenu su dobili dve ćerke – Rosu i Katu.

Instagram

 

Stevan i Una Piale zajednički život grade u stanu u centru Beograda, ali često borave i u Valjevu gde su pronašli utočište od užurbanog beogradskog ritma.

Predivno dvorište, ispunjeno cvećem i zelenilom, omiljena je letnja destinacije porodice Piale.

Instagram

 

U toj savršenoj atmosferi redovno organizuju sva porodična okupljanja, uključujući i rođendanske proslave njihovih devojčica.

Porodična kuća Une Piale izgleda kao iz bajke sa fasadom ofarbanom u plavu boju.

Instagram

 

U tom koloritu svoje mesto su našle i udobne baštenske stolice, raspoređene kako na terasi, tako i po prostranom dvorištu.

Ambijent kao iz mašte najlepše je igralište za preslatke devojčice, koje od najranijih dana uče da hodaju po travi, veru se po drveću, beru jabuke...

Instagram

 

Iako je veći deo godine pred kamerama, budući da nekoliko sezona u kontinuitetu snima seriju „Igra sudbine”, Stevan Paile ne krije da dobar deo odmora nastoji da provede u Valjevu.

– Pre malo jače od 10 godina na ovom drvetu me je prvi put videla Una Hadži Nikolić.
Zapravo, na ovoj grani je videla Džonija, Acu i Matu, ja sam bio malo pored... Ovo je inače orah u njenom dvorištu u Valjevu na kom smo snimali „Šešir profesora Vujića”, a ona je sa drugaricama zapucala iz Beograda da vidi Bikelu i Acu, verovatno.
Igrom sudbine i posredstvom nekolicine ljudi upoznali smo se tek 1. februara 2014. godine, a ostalo je istorija. U životu je prilično važno na koji ćeš orah da sedneš – duhovito je napisao Stevan na Instagramu.

Instagram

 

Stevanu društvo često pravi i tast, sa kojim se odlično slaže.

 Unini roditelji su divni. Njen otac, čuveni psihijatar Časlav Hadži Nikolić, koji je proputovao bukvalno ceo svet, istinska je legenda. Uživam u razgovorima sa njim – otkrio je Stevan Piale za HELLO!

Instagram

 

Komentari (0)

Loading
Milan Petrović Luka Šarac

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti