Kao iz francuskih magazina: Zavirite u prelepu kuću Ane Brnabić i Milice Đurđić u kojoj žive sa sinom Igorom

Kao iz francuskih magazina: Zavirite u prelepu kuću Ane Brnabić i Milice Đurđić u kojoj žive sa sinom Igorom

Autor: | 04/06/2024

1

Ana Brnabić i Milica Đurđić zajedno su deceniju i po. Njihov idiličan odnos upotpunio je sin Igor, koji je rođen 2019. godine.

Srđan Stevanović/Getty Images

 
 

Predsednica Skupštine Srbije svih ovih godina trudila se da porodičnu privatnost zaštiti od očiju javnosti. Ipak, nedavno je podelila nekoliko portreta, zahvaljujući kojima smo dobili jedinstvenu priliku da zavirimo u kuću u kojoj živi.

Pročitajte: Ana, Milica, Igor i Lav - Porodična fotografija oduševila, stigao je u njihov dom iznenada

U domu Ane Brnabić u prvom planu je sveden, moderan enterijer, a dominira bela boja.

Zidovi su ukrašeni pop-art slikama, u jednostavnim crnim ramovima, a centralno mesto u dnevnoj sobi zauzima dizjanerska “Bubble” fotelja.

Dušan Reljin/Privatna arhiva

 

Kao što je poznato, Ana Brnabić i njena porodica žive u vili na Dedinju, koju je decenijama koristila udovica Josipa Broza Tita Jovanka.

Kada je postala premijerka, Ana Brnabić se preselila u Ulicu kneza Aleksandra Karađorđevića, u kuću koja je uredbom Vlade uvrštena među objekte za reprezentativne potrebe Republike Srbije.

Tročlana porodica ima i pridružnog „člana”, mešanca po imenu Lav.

– Pre devet godina krenule smo na neki rođendan. Ja sam vozila auto, Ana je sedela na mestu suvozača. Ispred automobila je bukvalno izleteo pas. Zakočila sam i zaobišla ga. Kažem Ani: „Neko će da ga pokupi, udariće ga kola. Izađi i uzmi ga”. Ona je izašla i pokupila ga. Ležao je na suncu, tako je dobio ime – ispričala je partnerka Ane Brabić, koja je po profesiji radiolog.

Dušan Reljin/Privatna arhiva

 

Petogodišnji sin Ane Brabić i Milice Đurđić, Igor, kruna je njihove ljubavi.

– Ne stižem dovoljno vremena da provodim sa svojom partnerkom, sa svojim sinom, majkom, bratom... Retko stignem da se kvalitetno vidim i sa prijateljima, to mi sve mnogo nedostaje. Zato sam beskrajno zahvalna svojoj porodici što ima mnogo razumevanja za posao kojim se bavim. Ipak, ukazala mi se prilika da uradim nešto za svoju zemlju koju toliko volim. To mi je velika čast – poručuje predsednica Skupštine Srbije.

M.M./ATAImages

 

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Bitange vladaju Srbijom 08:47 05.06.2024
Odgovori

Vidi ti caleta na stepeništu i u vili koju plaćaju gradjani Srbije da se oni baskare dok sirotinja gladuje.

hellomagazin.rs Profimedia, Boško Karanović

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti