Nekad pevala Noletu, danas obrađuje baštu: Ovako izgleda vikendica kod Valjeva u kojoj se godinama krila Danijela Vranić

Nekad pevala Noletu, danas obrađuje baštu: Ovako izgleda vikendica kod Valjeva u kojoj se godinama krila Danijela Vranić

Autor: | 05/06/2024

0

Prošlo je skoro dve decenije od trenutka kada se Danijela Vranić pojavila ne estradnoj sceni. Preko noći je očarala publiku atraktivnim izgledom, temperamentnim nastupom i brojnim hitovima.

Arhiva HELLO!

 

Uz Danijelino ime vezivali su se poznati muškarci, a za nastupe tražila karta više. Dugo je, ne bez razloga, nosila titulu “kraljica splavova”.

Na vrhuncu slave, neočekivano i bez objašnjenja, jednostavno je nestala.

S vremena na vreme mediji su najavljivali veliki povratak Danijele Vranić, ali od toga nije bilo ništa.

Pročitajte: Pevala je Đokoviću, volela Lukasa, a onda nestala sa lica zemlje - Ovako sada izgleda Danijela Vranić

Pojedini su tvrdili da se povukla zbog toga što se ugojila i ne liči više na onu staru.

– Ljudi misle da su javne ličnosti mašine, zamenimo ili napunimo baterije i budemo kao novi. Međutim, i nama baterije dotraju, a ja sam najbolji primer za to. Degutantno je što svi pričaju o mojoj kilaži, a znaju da sam se ugojila zbog problema sa štitastom žlezdom – rekla je u jednoj od retkih izjava koje je dala minulih godina.

Arhiva HELLO!

 

Kada su svi odustali od pomisli da će Danijela Vranić ponovo stati pred publiku, pevačica je najavila veliki povratak.

O razlozima zbog kojih je odlučila da ode “u ilegalu” pričala je za Blic

– Iskreno, umorila sam se. O mojoj karijeri se, kao što znate, pisalo i pričalo. U jednom trenutku mi je svega bilo preko glave. Povukla sam se u svoju vikendicu, daleko od gužve i medija.

– Uživala sam. Prijalo mi je da se povučem i živim neki drugi život koji nisam mogla da vodim dok sam svima bila dostupna – objasnila je.

Instagram

 

Danijela Vranić se osvrnula i na glasine da je bila u finansijskim problemima. 

– Pisalo se da živim kod roditelja, ali to nije istina. Dovoljno sam radila da sebi mogu da priuštim lagodan život, bez opterećivanja da li ću jednog dana imati. Toliko toga se pisalo, ali mogu samo da kažem da će se mojim povratkom na scenu sve promeniti.

Na Instagram profilu pevačice mogu se videti prizori iz vikendice u kojoj se godinama skrivala. U prostranom dvorištu, gde su je od znatiželjnih pogleda čuvali čempresi, Danijela je uzgajala cveće i gajila povrće u bašti.

Instagram

 

Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Arhiva HELLO!

Najnovije vesti