Vreme je za sreću: Prošlo je dva meseca od razvoda, Dragana više nema šta da krije

Vreme je za sreću: Prošlo je dva meseca od razvoda, Dragana više nema šta da krije

Autor: | 05/06/2024

0

Dragana Mirković ne krije sreću

Od trenutka kada su, pre dva meseca, saopštili da je njihovom 24 godine dugom braku došao kraj Toni Bijelić i Dragana Mirković konstantno su u žiži medijskog interesovanja.

Mirko Tabašević

 

To i ne treba da čudi ako se ima u vidu da je brak folk zvezde i austrijskog biznismena duže od dve decenije važio za jedan od najskladnijih i najstabilnijih.

Za većinu Draganinih fanova priča o razvodu bila je šokantna.

Ipak dva meseca nakon vesti o razvodu, došlo je vreme za sreću.

Toni se posvetio poslovnim obavezama i vreme provodi sa prijateljima, dok je Dragana maksimalno posvećena humanitarnoj turneji i vreme provodi sa ćerkom Manuelom i sinom Markom koji joj pružaju neizmernu podršku.

Pročitajte: Dragana Mirković tužila Tonija Bijelića, RAZLOG je...

Balkanska muzička zvezda odrekla se zarade u korist onih kojima je pomoć najpotrebnija, a veliko priznanje za to dobila je u Zagrebu.

Dragana je bila specijalni gost na proslavi hrvatskog izdanja magazina „Story”, i tom prilikom joj je pred velikim brojem uvaženih zvanica iz okruženje uručena nagrada „Story srce” za sve ono što je u prethodnoj godini učinila.

Antonio Ahel/ATAImages

 

„Ovo priznanje mi zaista mnogo znači, ali najznačajnija su mi nasmejana lica onih kojima je pomoć već uručena. Nastaviću i dalje da pomažem na sve moguće načine, jer sreća se uvek uvećava kada se deli”, istakla je Dragana prilikom preuzimanja nagrade.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Gordan Jović/RTS

Slične Vesti