Uoči njegovog venčanja, bivša žena napustila Srbiju: Evo gde je Vladina Jovana sada

Uoči njegovog venčanja, bivša žena napustila Srbiju: Evo gde je Vladina Jovana sada

Autor: | 05/06/2024

0

Oženio se Vlada iz Magla benda

Vladan Savić iz „Magla benda” danas je izgovorio sudbonosno „da” svojoj partnerki, a tom prilikom napravili su gala slavlje u jednom prestoničkom restoranu.

I baš u trenutku kada je svadbeno veselje održano u Beogradu, njegova bivša supruga Jovana Jocić, rešila je da spakuje kofere i napusti Srbiju.

Jovana se uputila ka Parizu, a s obzirom na to da je dugogodišnja influenserka, najverovatnije su je poslovne obaveze odvele u prestonicu Francuske.

jocic.jovana/instagram

 

Prisetimo se, pevač „Magla benda” odlučio je da se razvede od svoje izabranice Jovane Jocić sa kojom ima ćerku Anđeliju 2022. godine.

Vladan i Jovana godinama su živeli u vanbračnoj zajednici, a venčanje su nekoliko puta odlagali zbog nepovoljne situacije sa korona virusom.

Pročitajte: Vladan Savić prvi put otvoreno o razvodu - Kad je najteže, treba ostati šmeker i gospodin

Donedavno jedan od najskladnijih parova potvrdio je priču o razvodu, a Savić je putem svog Instagram profila otkrio kako je došlo do kraha ljubavi.

- Do sada sam najlepše životno iskustvo stekao sa Jovanom. Ime joj je Anđelija. Za mene, ona će i dalje ostati savršena žena i majka.

Sama ljubav nije dovoljna za održavanje veze, zato smo Jovana i ja rešili da nadalje nastavimo kao dobri prijatelji - napisao je Vladan na Instagramu i dodao:

- Želim sve vas, koji me volite kao druga, kao prijatelja svih medija, da zamolim za razumevanje da na ovu temu neću davati komentare! Hvala - dodao je Savić na pomenutoj mreži.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Ovim povodom oglasila se i Jovana koja je istakla da sa Vladanom ostaje u dobrim odnosima i da će, kao i do sada, zajedno brinuti o naslednici.

- Kao što sam dosad delila sa vama i lepe i ružne stvari vreme je i ovo da podelim. Zapravo, Vlada i ja smo odlučili da se rastanemo.

Ostaćemo prijatelji i u dobrom odnosu, jer kao što većina zna imamo Anđu.

Ono što bih zamolila sve medije i ljude koji nas prate je to da nas u vezi s ovim ne kontaktiraju jer nikakve dodatne komentare nećemo davati - napisala je blogerka na svom Instagram nalogu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages

Pročitajte još

Najnovije vesti