Njen otac bio je diler, a majka prostitutka: Životna priča najpopularnije žene fudbalera daleko od bajke

Njen otac bio je diler, a majka prostitutka: Životna priča najpopularnije žene fudbalera daleko od bajke

Autor: | 06/06/2024

0

Biografija Heorhine Rodrigez 

Dugogodišnja partnerka Kristijana Ronalda Heorhina Rodrigez živi na visokoj nozi i neretko se pohvali na društvenim mrežama poklonima koje dobija ili skupocenim šopinzima.

Jedna od najpoznatijih žena fudbalera uživa u luksuzu i ne stidi se da isti i pokaže svima, zbog čega je često na meti kritika.

Njeno bogatstvo se dodatno povećalo nakon emitovanja serije 'Ja sam Heorhina', a ona i Kristijano sada važe za jedan od najbogatijih parova na svetu. 

Profimedia

 

Međutim, Heorhinin život nije bio lak. Iako je sada zvezda i uživa u izobilju, tokom detinjstva je prošla kroz pakao i život joj nije bio nimalo lak. 

Otac diler, majka prostitutka

Otac je bio Argentinac, a majka Špankinja. Njen otac, Horhe Rodrigez, bio je švercer kokaina i kanabisa koji je proveo deset godina u zatvoru, piše The Sun. Horhe je izdržao kaznu u Španiji zbog dva prekršaja.

Pročitajte: Tošić i Ronaldo odmerili snage, ko ima atraktivniju ženu - JK i Heorhina zajedno na pisti u Parizu ANKETA

Osuđen je na 11 godina zatvora 2003. jer je planirao da prokrijumčari više od 50 tona kokaina od 83% iz Španije u Francusku. Oslobođen je 2008. godine.

Ponovo je završio u zatvoru, zbog šverca smole kanabisa vredne milione funti iz Maroka u Španiju sa nekoliko saučesnika. Dobio je dve godine zatvora i pušten je 2013. godine, prenosi Glossy.

Horhe je preminuo u 70. godini 2019. od posledica moždanog udara koji je imao 2016. godine.

Miguel Medina/Profimedia

 

Njena majka je Ana Marija Ernandez i navodno sada živi u Italiji. Iako se o njoj ne zna mnogo, Heorhinina prijateljica Rosario odlučila je da otkrije istinu za emisiju Socijal.

Horhe i Ana Marija su se navodno upoznali u noćnom klubu u njegovom vlasništvu i par je začeo Heorhinu tokom njihove veze.

Međutim, otac je ubrzo završio u zatvoru, a majka je nastavila da se bavi prostitucijom.

„Učinila je ono što je morala da uradi za svoju porodicu“, rekla je Rosario.

Heorhina nije komentarisala ove izjave.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Octavio Passos/Getty Images

Pročitajte još

Najnovije vesti