Skromno i jednostavno, svima dostupno: Ovako su Veljko i Bogdana uredili sobu za sina Isaiju

Skromno i jednostavno, svima dostupno: Ovako su Veljko i Bogdana uredili sobu za sina Isaiju

Autor: | 10/06/2024

0

Veljko Ražnatović pokazao sobu najmlađeg sina

Veljko i Bogdana Ražnatović nedavno su dobili trećeg sina, a Željko i Krstan – društvo za igru. Cela porodica neizmerno se obradovala pojačanju kojem su roditelji dali neobično i retko ime, Isaija.

Boško Karanović

 

Kako je sin Cece Ražnatović još ranije odlučio, njihova baza ostaje Titel, pitomo vojvođansko mesto u kojem imaju sve što im je potrebno, a najviše mira.

Daleko od vreve i svega ostalog što podrazumeva veliki grad, savršeno za podizanje dece.

Pročitajte: Nije prošlo ni 15 dana! Tek što se Isaija rodio, Bogdana i Veljko iz doma poslali srećne vesti

- Da nemam očevu kuću, nikad se ne bih vratio u Beograd - bio je jasan uspešni bokser koji se, mnogi kažu, prilično promenio otkako se oženio i postao otac.

Instagram @raznatovicanastasija

 

Iako beba, s obzirom na to da nema ni mesec dana, još spava sa roditeljima, Veljko Ražnatović pokazao je sobu koju je sa suprugom uredio za malog Isaiju.

Na video-snimku vidi se da kutkom dominira bela boja, simbol čistoće, ujedno i najzahvalnija za komponovanje sa ostalim tonovima

Instagram/Veljko Ražnatović

 

U prvom planu je krevetac. Skroman i jednostavan, uz dašak luksuza koji se ogleda u tapaciranom naslonu. Iznad je vrteška sa igračkicama.

Beli su i ostali komadi nameštaja. Tu je i komoda sa udobnim delom za presvlačenje bebe.

Instagram/Veljko Ražnatović

 

Glavna zvezda Veljkovog snimka iz spavaće sobe ipak nije mali Isaija, već njegov najstariji brat Željko, kojem se očigledno mnogo dopada ovaj deo kuće.

Tu su i kačketi sa motivima njegovih omiljenih superheroja, plišane igračke, dečja garderoba u nežnim svetloplavim nijansama...

Instagram/Veljko Ražnatović

 

On je 6. juna proslavio i rođendan, četvrti po redu. Tim povodom, Veljko i Bogdana organizovali su veliko slavlje u Titelu

Pročitajte: Veliko slavlje u Titelu - Kad Željko Ražnatović slavi 4. rođendan bake Ceca i Danijela ne štede na poklonima

Pošto je vreme bilo lepo, mali slavljenik i njegovi gosti mogli su da uživaju u prostranom dvorištu, a društvo su im pravile i životinje na imanju.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATA Images