Vesna Dedić posle 25 godina otkrila ko je čovek sa kojim ima ćerku, iznenadićete se čime se bavi

Vesna Dedić posle 25 godina otkrila ko je čovek sa kojim ima ćerku, iznenadićete se čime se bavi

Autor: | 10/06/2024

0

Vesna Dedić otkrila čime se bavi njen bivši muž

Vesna Dedić jedna je od najpopularnijih voditeljki i najomiljenijih spisateljica. Njene knjige su bestseleri u kojima mnoge žene mogu da se pronađu. S druge strane, njen privatni život je nepoznanica.

Poznato je da je bila udata za doktora Srđana Milojevića, s kojim je dobila ćerku Lenku, najveću radost u životu. Ona se školovala u Holandiji, već dugo živi u Americi, a u januaru je proslavila 23. rođendan.

Zoran Mandić/ATA Images

 

Ugledna voditeljka je u svojoj „Balkanskoj ulici” ugostila brojne ličnosti iz ovdašnjeg javnog života koje su joj otvorile dušu. A šta se dešava kada se ona nađe pred kamerama?

Pročitajte: Skida kilograme i izdužuje noge - Vesna Dedić nosi samo jedan model haljine, voditeljka ima trik

Gostujući u emisiji na Hype televiziji Vesna se prisetila svojih početaka, ali i onog o čemu ne priča baš često – braka.

- Dugo sam bila na RTS-u i vodila Jutarnji program sa legendarnim Banetom Vukašinovićem. Ali, kada sam se vratila posle porođaja, više nisam htela da radim jutarnji zato što mi se mnogo svidelo da budem mama - otkrila je.

Mirko Tabašević

 

- Ako imaš malo dete, a radiš jutarnji program, koji je veoma zahtevan, moraš da se osloniš na muža, da imaš dadilje… Ja nisam imala novca za dadilje, a bivši suprug, lekar, radio je u smenama, i nije imao ko da bude sa bebom.

Vesna Dedić otkrila je čime se bavi njen bivši muž, a voditelj ju je podsetio i na jednu njenu staru izjavu:

„Razvela sam se kada sam shvatila da moja ćerka nema brižnog oca, a ja muža koji me voli. Loš brak je voz iz kojeg treba iskočiti, makar polomila obe ruke i noge. Meni su i dalje malo iščašeni kukovi zbog tog skoka.”

Mateja Stanisavljevic/ATAImages

 

- Izjavila sam to 2005. ili 2006. Dvadeset godina kasnije isto mislim. Moj brak je ispričana priča. Već sam rekla novinarima: ‘Ljudi, ja sam stara žena, zaboravila sam da sam se udavala’.

Doktora Srđana slučajno je upoznala 1995. godine. Prisetila se i divne pesme „Moj beli labude”, uz koju ju je pitao da plešu. „I bio je jako zgodan, imao je ovakva ramena”, dodala je. Na pitanje šta je naučila iz svog braka, voditeljka je odgovorila:

mirko tabašević

 

- Ništa. Stvarno ništa. Možda i jesam, ja se ne sećam toga… Sećam se divnog zabavljanja, ali - venčanje, trudnoća, rađanje, vaspitavanje, briga o bebi, jurenje egzistencije, jedan, drugi, treći posao, razvod… To se sve prebrzo desilo i stvarno se ne sećam.

- Imala sam 35 godina kada sam se razvela, i moj osnovni zadatak bio je da sebi i svom detetu obezbedim egzistenciju. Nisam imala vremena da razmišljam šta bi bilo kad bi bilo, da li ću da nađem nekog boljeg od njega… Nisam čak razmišljala ni o tome šta njemu fali, ali sam znala šta u našem odnosu fali.

Instagram

 

- Ja o tom čoveku nikada nikome, a ni javno, nisam rekla ništa loše. Rekla sam da je bio loš naš partnerski odnos. A kada je tako, onda treba da se kaže doviđenja, bilo da je reč o partnerima, mužu i ženi, ili prijateljima. I ja sam rekla doviđenja - otkrila je Vesna.

Pročitajte: Vesna Dedić danas ima najlepši razlog za slavlje, a za sve je kriva – njena ćerka

- Smatram da je život suviše lep i suviše izazovan, i da svako od nas ima kapacitet da od ovo malo života napravi nešto lepo. Ne postoji nijedan razlog da bilo ko trpi da se budi i ide u krevet sa nekim ko mu ne čini život lepim, ko ga ne poštuje i s kim ne vidi smisao buđenja.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević