Nataša Bekvalac otkrila s kim se grlila na Ibici: „Ceo život sam tragala za takvim muškarcem...“

Nataša Bekvalac otkrila s kim se grlila na Ibici: „Ceo život sam tragala za takvim muškarcem...“

Autor: | 18/06/2024

0

Nataša Bekvalac otkrila s kim je bila na Ibici

Nataša Bekvalac vratila se sa Ibice gde je provela nekoliko junskih dana.

Društvo joj je, između ostalih, pravila sestra Kristina, ali i zgodni muškarac koji je, kako joj je napisao u poruci, jedva čekao da je vidi na mondenskom ostrvu. U potpisu je stajalo „Zauvek tvoj, M”.

Boško Karanović

 

Lepa pevačica sinoć se pojavila na jednom prestoničkom događaju i otkrila da zapravo nije bila na odmoru, mada je tako izgledalo. Kako je rekla beogradskim medijima, spojila je lepo sa korisnim.

Pročitajte: A tamo ju je sačekao ON - Nataša Bekvalac blista od sreće na omiljenoj letnjoj destinaciji

No, juče je na Instagramu objavila i nekoliko fotografija uz koje je ostavila nekoliko emotivnih rečenica, a na jednoj od slika vidimo i misterioznog gospodina.

 

 

„Ceo život sam nekako tragala za tim muškarcem pored kog ću imati osećaj ‘biće sve u redu’, ‘ne moraš sama, tu sam’, ‘ništa loše ne može da se dogodi’, i shvatila sam da tragam za nečim što već zapravo imam. Imam ga unutar sebe, imam ga u svojim sestrama, prijateljima. Imam ga u tebi, Mihailo.”

I eto, Nataša Bekvalac otkrila je svetu s kim je uživala na lepom španskom ostrvu, jednoj od njenih omiljenih letnjih destinacija.

M.M./ATAImages

 

Zgodni frajer s kojim je provela nekoliko nezaboravnih dana na Ibici je niko drugi do Mihailo Anušić, njen dugogodišnji prijatelj i saradnik, poznati kreator koji stoji iza brenda „Mihano Momosa”.

Pročitajte: Nataši Bekvalac je srce puno - Katja ima 6 godina, a ovo je njena prva ljubav

„Hvala na divnim danima, najlepšim haljinama, najjačim zagrljajima, ludoj zabavi, hvala što si mi pokazao najlepši zalazak. Volim te!”, poručila mu je Nataša na kraju poruke.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karanović

Pročitajte još

Najnovije vesti