Ova lepotica je rodila sina Filipu Kostiću: Krije je kao zmija noge, pogledajte jedinu fotografiju

Ova lepotica je rodila sina Filipu Kostiću: Krije je kao zmija noge, pogledajte jedinu fotografiju

Autor: | 18/06/2024

0

Filip Kostić godinama krije partnerku Kristinu

Da li je za Filipa Kostića ovo Evropsko prvenstvo završeno? Od juče se mogu čuti razne informacije, ali potvrde još nema.

Fudbaler koji brani boje Juventusa i uglavnom igra na poziciji levog krila povredio se na utakmici protiv Engleske i u suzama je napustio teren.

Profimedia

 

Problem sa ligamentima desnog kolena ozbiljniji je nego što se pretpostavljalo, pa je upućen na magnetnu rezonancu. Rezultati se čekaju, tako da još postoji nada da ćemo ga videti bar u završnici šampionata.

Kostić, koji je rođen 1992. u Kragujevcu, fudbalom je počeo da se bavi kao šestogodišnji dečak.

Pročitajte: Ovaj fudbalski moćnik je budući tast Dušana Vlahovića, mnogi će biti iznenađeni ko je otac lepe Vanje

U prvim danima karijere nosio je dres „Radničkog” iz rodnog grada, a potom otišao u inostranstvo, gde je nastupao za „Groningen”, „Štutgart”, „Hamburger”, „Ajntraht”. Od 2022. nosi dres „Juventusa”.

Fudbalski savez Srbije

 

Atraktivni sportista i miljenik ženskog dela publike trudi se da sačuva privatni život od radoznalih medija. Ipak, nekoliko detalja je dospelo do javnosti.

Pre pet godina Filip je dobio sina sa izvesnom Kristinom, a i za to se saznalo slučajno, kada je njegov saigrač, hrvatski reprezentativac Ante Rebić, postavio fotografiju fudbalera s Lukom Jovićem, uz poruku: „Čestitke mladim tatama”.

Instagram

 

Nije poznato da li je i dalje sa Kristinom, niti da li je uopšte s nekim u vezi. Prema Instagram stranici Žene fudbalera, ovo je ta misteriozna devojka...

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Emilio Andreoli/Getty Images

Pročitajte još

Najnovije vesti