Čeda i Jelena Jovanović ne kriju sreću i divne vesti, svi ih zovu i čestitaju im

Čeda i Jelena Jovanović ne kriju sreću i divne vesti, svi ih zovu i čestitaju im

Autor: | 19/06/2024

2

Čeda Jovanović i njegova supruga Jelena u braku su 24 godine i imaju četvoro dece. Svet je prvi ugledao sin Mihajlo Lajf, koji je 2020. školovanje nastavio van granica naše zemlje.

Instagram

 

Kada je trebalo da donese odluku šta će studirati, sin lidera SDP-a nije se mnogo dvoumio. Želeo je da diplomu stekne u inostranstvu, pa su mu roditelji uslišili želju.

Pročitajte: Kad sin jedinac usreći roditelje! Veliko slavlje u domu porodice Jovanović, Čedu slomile emocije

Sećamo se tog dirljivog ispraćaja. Čeda jeste aktivan na društvenim mrežama, ali nema običaj da otkriva mnogo iz privatnog života, pa je zajednička slika sa sinom bila pravo iznenađenje.

“Ode 'mon mari', naše srce, ostajemo Jela i ja kao dokaz da je život moguć bez srca”, napisao je političar tada uz fotografiju.

Instagram

 

No, kako je uspešno završio drugu godinu studija, Mihajlo se vratio kući. Nakratko, doduše. Raspust je počeo, a leto je najlepše “među svojima”.

“Bravo! Počišćena i druga”, pohvalio se ponosni tata na Instagramu.

 

Mihajlo je, dakle, uspešan student, počistio je sve ispite, završio godinu i sada može da uživa sa roditeljima i sestrama. A mi možemo da vidimo kako sin Čede Jovanovića sada izgleda.

Instagram

 

 

Komentari (2)

Loading
Sale 20:22 19.06.2024
Odgovori

Sve to što imaju i što im deca studiraju u inostranstvu neka ponizno zahvale mukotrpnogm radu , i neisplaćenim zaradama radnicima Fidelinke. Kada taj Mihajlo Lajf bude diplomirao molim ga da on i cela porodica uzviknu Hvala Vam divni radnici Fidelinke zahvaljujući vašem novcu dođe Mihajlo Lajf do diplome.

Meda 11:51 20.06.2024
Odgovori

Ovaj lik nije zaslužio da o njemu pišete jer mu je mesto odavno za sve što je radio u zatvoru.Šta bi sa krivičnim prekršajima ,prebijanje čoveka i uništavanje tuđe imovine.Šta bi sa " Fidelinkom" ?Nađite nekog poštenog čoveka pa o njemu pišite.

hellomagazin.rs Instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti