Šta se to slavi kod Tipsarevića? Danas je poseban dan, ne štedi se na emocijama i dirljivim rečima

Šta se to slavi kod Tipsarevića? Danas je poseban dan, ne štedi se na emocijama i dirljivim rečima

Autor: | 22/06/2024

0

Janko Tipsarević slavi 40. rođendan

Janko Tipsarević, nekadašnja teniska zvezda, danas ima veliki povod za slavlje. Uspešni sportista obeležava jedan okrugli rođendan, ni manje ni više nego 40. po redu.

U to ime pozirao je, kako i dolikuje, sa tortom ukrašenom borovnicama i svećicama u obliku broja 40. Slavljeniku su društvo pravili ljubimci.

Instagram

 

Oglasila se i Jankova supruga, dizajnerka Biljana Tipsarević, koja je emotivnom objavom raznežila pratioce na Instagramu.

Pročitajte: Strah je učinio svoje - Janko Tipsarević za ovim će večno žaliti

“Srećan rođendan najboljem mužu, mom najdražem prijatelju i najneverovatnijem tati na svetu. Tvoja ljubav, snaga i dobrota me inspirišu svaki dan. Beskrajno sam zahvalna za svaki trenutak koji delimo i za prelepu porodicu koju smo zajedno izgradili”, napisala je kreatorka uz album fotografija.

 

 

“Svaki dan sa tobom je ispunjen smehom, ljubavlju i bezbrojnim dragocenim uspomenama. Tvoja posvećenost, saosećanje i beskrajna ljubav čine svaki dan posebnim. Danas slavimo tebe i neverovatnu osobu koja si. Tako sam zahvalna što delim ovaj život sa tobom. Srećan rođendan, ljubavi!”

Pročitajte: Biljana Tipsarević deset godina čekala ovaj dan - Poznate dame u nikad viđenim izdanjima

Janko i Biljana u braku su od 2010. godine i važe za jedan od najskladnijih parova na ovdašnjoj javnoj sceni. Veliku ljubav krunisali su ćerka Emili i sin Noa.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Amir Hamzagić/ATA Images

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti