Nesuđena Emilija Popadić: Ova poznata glumica odbila je glavnu žensku ulogu u Boljem životu

Nesuđena Emilija Popadić: Ova poznata glumica odbila je glavnu žensku ulogu u Boljem životu

Autor: | 26/06/2024

1

Da li znate da je uloga Emilije Popadić, kojoj je pečat dala Svetlana Bojković, prvobitno bila namenjena drugoj glumici?

Promo

 

U vreme snimanja popularne serije Dara Džokić je imala trideset i neku i mogla je da bira da li će biti Emilija ili Violeta.

Pročitajte: Svetlana Bojković joj je preotela muža, a svađa se i danas prepričava - Liljana Lašić sada bi sve drugačije, evo gde je danas

‒ Odbila sam „Bolji život“, što se ne zna. Trebalo je da igram jednu od glavnih uloga – otkrila je Dara, gostujući u jednoj emisiji.

‒ Ne znam kako to da objasnim. Radila sam mnogo u pozorištu i uopšte nisam bila svesna koju će gledanost imati ta serija. Ne kajem se ni zbog jednog postupka, tako je trebalo da bude ‒ dodala je.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Dara Džokić popularnost je stekla zahvaljujući brojnim drugim ulogama, što na pozorišnoj sceni, što pred kamerama, a poslednjih godina bila je deo dva velika televizijska projekta ‒ „Tajne vinove loze“ i „Radio Mileva“.

Komentari (1)

Loading
Ljuba 22:00 26.06.2024
Odgovori

Lik Emilije Popadic je meni ceo zivot ostao sinonim za osobine koje jedna zena treba da poseduje.Glas,stas,svedenost reakcije..je tako maestralno izvela Svetlana B.

hellomagazin.rs Bolji život screenshot

Najnovije vesti