Zbog ovog muškarca Severina i Nikolina Pišek godinama ne pričaju: Pozvala me je i svašta mi izgovorila

Zbog ovog muškarca Severina i Nikolina Pišek godinama ne pričaju: Pozvala me je i svašta mi izgovorila

Autor: | 26/06/2024

0

Severina i Nikolina Pišek godinama nisu u dobrim odnosima, a to su potvrdile i kada su se nedavno pojavile na jednom modnom događaju.

Profimedia

 

Kada su prošle godine bile na proslavi koju je organizovala jedna televizijska kuća, Severina se neprijatno iznenadila nakon što je primetila hrvatsku voditeljku.

Nikolina je pokušala da joj se javi, ali je pevačica “nestala” kako bi izbegla susret.

Pročitajte: Gradili su kuću od 200 kvadrata i planirali svadbu - Ovaj biznismen bio je Severinin verenik, a onda se pojavio Milan...

Pišek je jednom prilikom govorila o pozadini sukoba i otkrila da je Severina na nju ljuta zbog nesuglasica koje se tiču Milana Popovića.

Profimedia

 

– Ja sam inače pacifista, ali... Severina se ljuti na mene jako. U vreme njenog razvoda radili smo neku zabavnu emisiju i mi smo se tako zezali... Eto, ona je bila tada u tom nekom nezgodnom razdoblju, gde je bila vrlo osetljiva, što mogu da razumem – ispričala je Nikolina. 

– I uglavnom smo tu držali njenu stranu, međutim, došao je jedan trenutak gde je njen sada već bivši suprug morao da kaže svoju stranu priče, što sam ja najavila i što je ona doživela vrlo lično. Ona je shvatila da niko njemu ne sme da da medijski prostor da on nešto kaže. Imale smo posle jedan razgovor, svađu... Severina se meni javila i svašta mi izgovorila, ja sam se osećala pogođeno i vrlo nevino. Ona se ljuti na mene jer mislim da je pogrešno shvatila neke stvari – zaključila je hrvatska voditeljka.

Petar Đorđević

 

Nikolina je dodala da nije imala lošu nameru, kao i da nije imala uticaj na emitovanje spornog priloga.

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia, arhiva HELLO!

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti