Haos u svlačionici Srbije: Ova 4 fudbalera više ne žele da igraju za reprezentaciju - dok ne ode Piksi

Haos u svlačionici Srbije: Ova 4 fudbalera više ne žele da igraju za reprezentaciju - dok ne ode Piksi

Autor: | 26/06/2024

0

Dragan Stojković Piksi u nemilosti četiri reprezentativca

Fudbalska reprezentacija Srbije doživela je neuspeh na Evropskom prvenstvu u fudbalu. Ko je kriv i da li je moglo bolje pitanja su koja od sinoć ne prestaju da se postavljaju.

Profimedia

 

Prema informacijama do kojih je došao Kurir, kapiten Dušan Tadić, Aleksandar Mitrović, Sergej Milinković Savić i Predrag Rajković na korak su od odluke da ne igraju za reprezentaciju dokle god je Dragan Stojković Piksi na poziciji selektora.

Pročitajte: Prelepa priča - Evo zašto braća Milinković Savić imaju dva prezimena

Pojedini fudbaleri nacionalnog tima jutro nakon remija sa Danskom izrazili su nezadovoljstvo i spremnost da ignorišu buduće pozive sve dok ne dođe do promene na klupi.

Vreme će pokazati ima li u svemu ovome istine i da li će doći do eskalacije problema koji očigledno postoji.

Profimedia

 

Selektor Dragan Stojković Piksi je pre Evropskog prvenstva potpisao ugovor do 2026. godine, ali je na šampionatu Starog kontinenta, čini se, izgubio poverenje reprezentativaca.

Kapiten Tadić je već posle prve utakmice iskazao nezadovoljstvo zbog činjenice da nije bio starter, ali se potom izvinio ekipi zbog svojih komentara. Sada deluje da je samo želeo da Orlovi zadrže potreban mir do kraja prvenstva, ali da je to nezadovoljstvo i nešto više od toga.

Profimedia

 

– Na kraju krajeva, uvek završiš tamo gde zaslužuješ. Mi nismo zaslužili, to je to. Stvarali smo puno šansi, a nismo davali golove. Očigledno je da nismo bili na nivou. Nismo bili dobri defanzivno u Kataru, a sada u Nemačkoj ofanzivno – rekao je Aleksandar Mitrović, rekorder Srbije po broju golova.

Shaun Botterill/Getty Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia

Pročitajte još

Najnovije vesti