Arijana Mihajlović napravila pometnju na Instagramu: Ko je mladi gospodin u čijem se zagrljaju našla Mihina supruga?

Arijana Mihajlović napravila pometnju na Instagramu: Ko je mladi gospodin u čijem se zagrljaju našla Mihina supruga?

Autor: | 26/06/2024

0

Arijana Mihajlović u zagrljaju najmlađeg sina

Arijana Mihajlović aktivna je na Instagramu, gde je prati više od 414.000 ljudi. Zgodnu Italijanku, nekadašnju voditeljku, obožavaju njeni zemljaci, ali ima i zavidan broj fanova iz Srbije. Jasno je zbog čega.

Da je ljubav sa Sinišom Mihajlovićem beskrajna dokazuje pratiocima skoro svakog dana. Romantične fotografije sa legendarnim fudbalerom, koji nas je napustio pretprošlog decembra, često se pojavljuju na njenom nalogu, a viđamo i one porodične.

Irina Eller

 

U dugom i srećnom braku lepa Arijana i Siniša dobili su petoro dece. Na putu je i drugo unuče.

Pročitajte: Tata bi bio ponosan - Najstariji sin Siniše Mihajlovića podelio najlepše vesti, čestitamo!

Ćerke Viktorija i Virdžinija dobro su poznate javnosti, kao i sinovi Miroslav i Dušan, ali najmlađeg, Nikolasa, retko viđamo.

No, pre nekoliko dana mama je objavila sliku uz koju je napisala: „Pošto ste uvek jako radoznali dozvolite da vam predstavim mog dečka“.

 

 

Rešila je da se malo našali, ali većina je shvatila o čemu se, odnosno o kome, radi. Arijana Mihajlović u zagrljaju najmlađeg sina, prizor koji je sve raznežio.

Profimedia

 

"Genetika ipak nije mineralna voda", primetili su Arijanini pratioci, a neko joj je, aludirajući na štos, poručio: „Tvoj dečko mnogo liči na tebe“.

Pročitajte: Godinu dana posle Sinišine smrti Arijana smogla snage da progovori - Nedelju dana pre nego što je umro...

Nikolas je sa bratom Dušanom nedavno bodrio fudbalere Srbije na Evropskom prvenstvu, i to na licu mesta, oduševivši celu naciju.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Irina Eller

Pročitajte još

Najnovije vesti