Kažu da je najlepša baka u regionu: Mia Begović objavila prvu fotografiju sa unukom, niko srećniji od nje

Kažu da je najlepša baka u regionu: Mia Begović objavila prvu fotografiju sa unukom, niko srećniji od nje

Autor: | 26/06/2024

0

Mia Begović pokazala unuku

Pre deset dana Mia Begović je postala baka. Maja Lena Lopatni, ćerka ugledne hrvatske glumice i nekadašnjeg vaterpoliste Ronalda Lopatnija, na svet je donela devojčicu kojoj je dala neobično ime.

Mia je jedva dočekala da unuku uzme u naručje, a prva zajednička slika, praćena dirljivim rečima, raznežila je sve njene pratioce na Instagramu.

youtube printscreen HRT1 serija Ponos Ratkajevih

 

„Mabel. Dušo moje duše, srećo moje sreće, blagoslovljeno ti bilo!“, napisala je uz fotografiju na kojoj vidimo kako nežno drži bebu u nežnoj roze haljinici.

Pročitajte: Sa samo mesec dana je ostala bez majke - Ovako danas izgleda ćerka Ene Begović

Maja Lena, koja je studirala političke nauke i magistar je novinarstva, nedavno je napunila 33 godine. Svojevremeno smo je bolje upoznali kada je sa majkom učestvovala u popularnom rijalitiju „Survivor“.

Iako je radila kao voditeljka, profesionalni put je, umesto u medijima, nastavila u turizmu. Ćerka jedne od najlepših glumica bivše Jugoslavije dugo je u vezi sa Karlom Šeparevićem, a sada su postali i roditelji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mia Begović (@begovicmia)

Kada je saznala da je Maja trudna, Mia nije krila radost i uzbuđenje.

„Ma, već sam sve i svašta nakupovala, od najmanje sitnice do velikih stvari. Biće toga još. Čuvaću dete koliko god bude trebalo, stalno ako treba“, izjavila je u januaru.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Pročitajte još

Najnovije vesti