Kijanu Rivs stigao u Srbiju: Holivudska zvezda iznenadila organizatore listom zahteva, insistira na OVOME

Kijanu Rivs stigao u Srbiju: Holivudska zvezda iznenadila organizatore listom zahteva, insistira na OVOME

Autor: | 27/06/2024

0

Kijanu Rivs stigao u Srbiju

Holivudska zvezda Kijanu Rivs stigao je u Srbiju. Slavni glumac ovog puta će nam se predstaviti u malo drugačijoj ulozi – kao muzičar, tačnije basista benda „Dogstar“.

Pre dva dana nastupio je na festivalu u Zagrebu, a region su obišle fotografije na kojima smo ga, doduše, jedva prepoznali.

Profimedia

 

Sedeo je na ulici ispred hotela, u džinsu od glave do pete, oslonjen na zid, i izgledao kao beskućnik. Pored njega su stajali ranac i flaša osvežavajućeg napitka.

Pročitajte: S njom je našao sreću posle svih tragedija - Vređali su je da mu izgleda kao majka, a zapravo je mlađa od njega

S obzirom na to da su nam njegovi životni stavovi dobri poznati, a strogo se drži i pravila da ne štrči previše od „običnog“ sveta, verovatno ćemo ga u sličnom izdanju videti i u Srbiji.

Kijanu večeras otvara Arsenal fest u Kragujevcu, ali je pre dolaska imao određene zahteve.

Profimedia

 

U odnosu na ostale planetarne superstarove Rivsova rajder-lista je prilično skromna. Pre svega, insistira na tome da sve bude čisto, od leda do toaleta i sobe.

- Zanimljivo je da traži bezalkoholno pivo i hladan sake, što je japansko piće i nije uobičajno da se nađe u rajderu. Voće i sve ostalo, osim kokosove vode koja je već postala standard u listama sa zahtevima, može da se nađe u prodaji ovde. Sve ostalo je više nego obično, više nego skromno. Da su tu čisti peškiri... - istakla je za emisiju Eksploziv Maja Cvetković, članica grupe E-play i organizatorka Arsenal festa.

Profimedia

 

- Jednu veću stavku čini obezbeđenje. Svestan je da tu mora da ide nekoliko prstenova, što njegovih ljudi, što lokalaca - objašnjava Maja.

Pročitajte: Kijanu Rivs doneo odluku koja je šokirala javnost - Tajni plan ostaviće Aleksandru bez reči

I Kragujevčani, poznati kao dobri domaćini, spremili su se da dočekaju veliku zvezdu. Kako je za Kurir otkrila vlasnica poznatog restorana, ako Kijanu svrati kod njih, očekuje ga prava, raskošna šumadijska gozba.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia

Pročitajte još

Najnovije vesti